Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laušmanova přítomnost způsobí rozruch v bytě jezin. Jak je možné, že vůči jeho kouzlu nejsou odolné? Nezabírají ani prášky proti chlapům. Podivností kolem Laušmana povážlivě přibývá. A Mráčková dostane od biskupa ultimátum, aby si s ním poradila. Zhrzený Robert Vydra, který si myslí, že ho Johana opustila kvůli poměru s jeho otcem, revoltuje. Spojí se s Berkovou a začne topit a tropit výtržnosti na Vltavě. Když Eda zjistí, že se Johana vydala hledat svoji matku, rozhodne se také jednat podle hlasu svého srdce. S pomocí internetu chce objevit cestu do podzemí Vyšehradu, aby našel to, co celý život hledá. Důkaz o existenci vodníků... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádně jsem se vyhecoval a napálil epizodě plný počet hvězdiček, protože jsem se výborně bavil. Už úvodní scéna s ranním probuzením se mi fest líbila, Laušmanův výraz u snídaně byl ještě lepší, u definice Facebooku jsem málem přišel o bránici, na vlastní oči jsem viděl, jak se zabíjí a křísí vodník, no a ta podvodní rozbrušovačka... Tohle byl fakt dobrý zážitek, Jeziny jedou, a i když z Luďka Soboty nikdy nebude dokonalý herec, vážnější role mu sluší podstatně víc než ti jeho věční blbci (kromě Františka Koudelky). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jenomže on nejde zatknout. Má všude známý. Já bych ho zatkla, pak bych s ním jezdila po kriminálech a nikde by mi ho nechtěli přijmout." Tak to je pech. Laušman zkrátka umí a to tak, že dokonce odolné jeziny nestíhají polykat prášky proti chlapům. A přesto může být usušen. Ano, tak dramatický je tento díl. A mě dost pobavil Eda na Facebooku, vodník z rozbrušovačkou byl taky skvělý, Monika uplatňující pozici potenciální daňové poplatnice neměla nejmenší chybu a dokonce ani Krysa to tentokrát moc nekazil. ()

Reklama

Reklama