Reklama

Reklama

Sedmá rota za úplňku

  • Francie La 7ème Compagnie au clair de lune (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tentokrát jsou Tassin, Pithivier a Chaudard v civilu a jejich dobrodružství začíná v roce 1942 na okupovaném území Francie. Tassin a Pithivier přijeli na návštěvu ke svému bývalému veliteli Chaudardovi. Plánují báječný společný odpočinek, který rozhodně nebude mít nic společného s válkou. Při první příležitosti se však zamotají do tajné akce a už jim nezbyde nic jiného, než se pro Francouze stát hrdiny odboje a pro fašisty nebezpečnými teroristy. Sedmá rota za úplňku je volné pokračování veleúspěšných francouzských válečných komedií Kam se poděla sedmá rota? a Návrat sedmé roty. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Hanka_M 

všechny recenze uživatele

Tak jak jdou jednotlivé díly, tak bych dala i známky, pokud bych měla tyto filmy klasifikovat. Třetí díl by tedy byl asi za 3, ale jelikož tyto filmy od mládí miluji a nedokážu k nim být kritická, můžu zde napsat jen, že mi takové filmy v současné francouzské produkci chybí. Ale chápu, doba těchto filmů a hereckých hvězd už se nevrátí. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Všechny sedmé roty jsou přibližně stejné kvality. Tím myslím stejně dobré. Tady prospělo to, že hrdinové sundali uniformu a získali civil. Film je plný převleků, nedorozumění zkrátka typického Francouzského humoru. Spoustu humorných scén (Tassin u Chaudarda ve sklepě, převlečení v kapli za Anglické piloty, šéfova "práce" na lodi). Zkrátka série o sedmé rotě je pokaždé zárukou dobré zábavy. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá francouzská komedie, která dokázala udělat z války řádnou srandu. Za řadu humorných situací a nadsázku patří tvůrcům i hercům plusové body. Zápletka je postavena na nedorozumění, jež spustí sled dobrodružných scének, ve kterých si hlavní hrdinové počínají velice komicky. Je pravda, že je film o něco málo povedenější než předchozí 2 kusy, každopádně stále dobře baví. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Známa trojica zo siedmej roty útočí tentokrát v tyle nepriateľa. Vďaka bláznivým zhodám náhod sa opäť stávajú hrdinami na zemi aj na mori. Produkcia je stále veľmi dobrá a herci svoje postavy už poznajú výborne. No scenár má však prichystaných o niečo viac gagov, takže hoci tempo rozprávania je pozvoľné, zábavy je viac. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Již třetí setkání z trojicí vojáků ze Sedmé roty, Pitiviérem, Tassinem a nadrotmistrem Chaudardem. Tentokrát jsou již v civilu, ale válka ještě neskončila. Pitiviér ( Jean Lefebure ) a Tassin ( Henri Guybert ) přijedou na návštěvu za " šéfem " Chaudardem ( Pierre Mondy ) do jeho rodného města. Heslo : Miluju jen tebe, polní kvítku, rozjede škálu nedorozumění, která naše hlavní aktéry zavede až do sfér teroristické sítě. Komedie je na stejné úrovni jako dva předcházející příběhy. DIALOG : TASSIN - Měli bychom myslet na jídlo. PITIVIÉRE -Ano, šéfe, má pravdu. CHOUDARD - Hm, hmmmm, ehmm. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo převážně v okolí francouzského města Maule. (Terva)
  • Když Gaston Gorgeton veze velitele Gillese náklaďákem, zastaví se před depem Primagazu, nad nímž je nápis „Nicoll“, ale tato společnost byla založena až v roce 1956. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama