Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som v poslednej dobe začal opäť sledovať Seagalove pokusy a postupne som sa naladil na tú zábavno-hlúpu atmosféru, tentoraz to bola bieda. Seagal sa nebije, takmer ani nestrieľa a každý prudkejší pohyb zaňho robí kaskadér. Je tu síce cool zabijak s cigaretou, ale scenár je príliš pomalý, aby z toho niečo bolo... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal se v roli nájemného tajného agenta Jonathana Colda dějově podívá k sousedům. Přesněji řešeno, do Polska. No dobře, a nejen tam. Od ostatních jeho snímků se dějství ničím nevymyká. Vlastně, jeden rozdíl tu je. Nikdo mu tu nikoho neunese. Celkově se nejedná tak o akční film jako spíše o dramatický thriller. Akční scény tu samozřejmě jsou, ale ve své zkratkovitosti dohromady nestojí ani za řeč. Prostě tu vyznívají jen jako nutný doplněk děje. Prostě si občas někdo zastřílí a Steven ještě navíc někoho nakopne či mu zkroutí ruku. Nic naplat. Stále platí, že kdyby si hlavní roli střihl Samo Hung, bylo by to daleko uvěřitelnější. Sorry, Stevene. Atmosféra je ponurá a bohužel velmi často padá do nudnosti. O plynulosti si divák může nechat leda tak zdát. Špatně odvedený scénář a k tomu nízký rozpočet je příčinou tak špatně odvedeného filmu. O nějakém herectví raději ani neuvažovat. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto snímku má Steven Sádlo problémy už i s přelezením zábradlí, což tvůrci vyřešily pomocí různě zpomalených, nebo naopak zrychlených záběrů, kterými je ostatně "Cizinec" vůbec hojně prošpikován. Demence rozličných nájemných zabijáků - pro novější seagalovky příznačná - zde dosahuje astronomických rozměrů a spolu s naprosto debilním příběhem a ubohou výpravou nedává jiný součet než nejčistší odpad!. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hostuje v Kobře 11. Ne, sranda to byla a dalo se na to celkem koukat. Steven má daleko horší kousky a tohle je jeden z těch "Dělám si večeři a koutkem oka sleduji televizi. Venku začalo sněžit?" filmů, které nepotřebují mojí pozornost a jako doplněk ke stravování jsou ideální. -"I'd say the only thing that's unexpected is that I'm still alive." ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, ale ani na tři hvězdy to u mě jako standardní akční film nedosáhlo kvůli nekvalitně natočeným akčním scénám. Já chci vidět detailní akci, ne pár zpomalených nastříhaných záběrů, kde je stejně hovno vidět, detailně není vidět žádný Seagalův chvat. Takže to hlavní v jeho filmu je utopený a promrhaný. Seagalovy filmy se pyšnily jeho dokonalou bojovou technikou, dnes je to totálně odbytý, takže pak není divu, že i fanoušci tohoto herce jsou nevrlí při hodnocení. Ale abych dal odpad filmu, na který se jinak dá docela v pohodě dodívat, tak bych musel být zaujatej. A to tu mnoho lidí už z principu k Seagalovi či Van Dammovi je. Odpad dávám sračkám, který jsou fakt utrpení dokoukat. Toto je podřadně natočený film se Seagalem při hodnocení z hlediska natočených bojových scén, ale nezaujatě je to dvojhvězdičkový film, takže pod úroveň standardní běžné akční kvality, z důvodu, které jsem už psal. Stačilo by jen pečlivě točit souboje. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno