Reklama

Reklama

Bloodline - Série 2

(série)
USA, 2016, 10 h 14 min (Minutáž: 57–68 min)

Kamera:

Jaime Reynoso

Hrají:

Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Katie Finneran, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Neznámý příbuzný, nová nahrávka, špinavá kampaň a nedůvěřivý detektiv hrozí odhalit tajemství sourozenců Rayburnových. (Netflix)

Recenze (3)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo jednoho mrtvýho Dannyho pustili do arény tři další a měl jsem obavu, že se točí podruhé to stejný maličko jinak. Jenomže tou bráchovou smrtí to pro Rayburnovi vážně nemohlo skončit... První série se tím krásně uzavřela, ale jejich příběhy tím dostaly úplně jinou dynamiku. A scénáristé ji podle mě dokonale vykreslili. Naprosto žasnu, jak jsou ty postavy uvěřitelné, přitom tady nechybí nic, co odlišuje televizi/ film od reálného života (zbraně, vraždy, násilí, drogy, chlast- to vše pohromadě a v nemalé koncentraci). I druhá série se mi tak ohromně líbila a těším se na třetí, byť se budu muset obejít bez happy endu. Otazník visí jen nad mírou zmaru rodiny Rayburnových. Řekl bych, že bude nepředstavitelná. P.S.: Pokud si na Netflixu chcete pustit třetí sérii, musíte přehodit jazyk ve vašem profilu na angličtinu/ english. A koukat na to bohužel v originálním znění bez českých titulků. ()

iz67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni cast druhe serie je jeste snesitelna nastavovana kase, kde doznivaji pribehy serie prvni. V druhe puli se to ale rozpadne, postavy se zacnou chovat naprosto nepochopitelne a moc se uz na to neda koukat. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, takováhle srajda se zrodí, když se hlavní postavy zbavíte v první sérii, dál nemáte nic v rukávu, ale máte nutkání pokračovat. Zůstane tedy jen rodinka plná dementů a křiváků a od začátku si přejete jen to,aby všichni pochcípali. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama