Reklama

Reklama

Vzbudil jsi se, nic si nepamatuješ. Nejspíš proto, že tě právě oživili. Ta krásná žena říká, že tě miluje a že se jmenuješ Henry. Máš jakoby umělý ruce a nohy. Najednou někdo vtrhnul do místnosti, střílí na tebe a ženu, která tě miluje, unášejí pryč. Měl bys jí pomoct a dostat zpátky. Kdo ji ale unesl? Mocný vůdce s armádou žoldáků a plánem na ovládnutí světa. Jsi v neznámém městě, kde se tě neustále pokouší někdo zabít. Kromě tohohle chlápka, je z Británie, Jimmy. Prý je s tebou. Nejseš si tím úplně jistý, ale zatím na tebe alespoň nestřílí. Pokud celý tohle šílenství přežiješ, a zjistíš, co se vlastně děje, mohl by ses dozvědět, jaký je tvůj účel a kdo vlastně jsi. Vzhůru do akce! A ještě něco . . Hodně štěstí, Henry. S největší pravděpodobností ho budeš opravdu potřebovat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (906)

Nobunaga 

všechny recenze uživatele

Neotřelý FPS gore fest, který ale celkem rychle spadává do stereotypu. Naštěstí se na scéně objevuje Sharlto Copley (ten týpek z District 9) a vyhřezlým vnitřnostem dává první pomoc, adrenalinovou injekci a filmu nahazuje druhý dech. Jeho postava(y) Jimmy zprvu v ději působí zdánlivě zmateně, posléze si ale celý film krade pro sebe a už jen díky němu má cenu na film kouknout. Závěr má celkem uspokojivý finální souboj s Bossem a další třešinku navrch. Film jako takový bych viděl na *** ale za Sharlto Copleye přihazuju * navíc. Suma sumárum za **** ()

Lasa 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut mi začal tenhle film kreslit úsměv na tváři...pokud máte rádi bezhlavou akci a jako bonus z pohledu první osoby doporučuju. Děj ať už Vás osloví nebo ne ani nevnímáte, ale bavíte se a to je na tom to hlavní. ()

Fun1k 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tohle jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední roky viděl. Naučil jsem se očekávat, že když někde vidím napsáno akční film, tak opravdu akčních scén v něm většinou moc není, a i proto mě Hardcore Henry potěšil - překypuje akcí, ale přesto si najde čas na nějaký ten příběh. Ona akce je velmi rychlá a surová, přesně jako má být, ale nechybí jí styl. Záporák vypadá a zní pořádně záporácky, Copley je parádní, humor je trefný, efekty jsou dobré. Pohled první osoby funguje fantasticky, dělá to všechnu akci mnohem dynamičtější a do filmu se více zažerete. A hlavně to působí velmi svěže, takže doufám, že se dočkáme i dalších takových filmů. Pokud hledáte něco našlápnutého adrenalinem, už dál nehledejte. 5/5 ()

S.Fisher 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní film,a jakožto fanoušek FPS her jsem si to nemohl nechat ujít.Po stránce technické,jako jsou efekty, je to skvělý počin,po příběhové to už tak slavné není,ale tempo si to drží a máte chuť to dokoukat až do konce.A Sharlto byl skvělý :-) Dávám 5*,tedy 10/10 IGN :-) ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Z prvních ohlasů jsem čekal ultimátní nářez, ale nedostavil se. Jinak se ale jedná o nekonečnou smyčku sekání, střílení, mlácení, lítání a dalšího obalenou perfektním soundtrackem. I když ta akce je parádní, něco mi tu chybělo - pořádnej scénář? Těžko říct, pustím si to určitě ještě jednou a třeba přehodnotím. ()

ztracenyDen 

všechny recenze uživatele

Pohled z první osoby je skvělý nápad. Film je krvavý i vtipný. A vtip je to jediné, co brání znudění během akčních scén opakujících se stále v podobném stylu, kde se liší právě jen humorné maličkosti. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Je to výborný nápad! Doufám, že filmu z first person perspektive bude víc. Ale dávám jen 3 hvězdičky za totálně zmatený a vlastně i neukončený příběh. Co byla teda vlastně realita? A opravdu by Henrymu vštěpovali do umělé paměti, že žena jeho největšího nepřítele je vlastně jeho žena? Jaký by to mělo smysl? Tak inteligentní lidi, kteří ho stvořili přece museli počítat s tím, že "zešílí" a oba zabije... ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Na prvni shlidnuti jsem trictvrte filmu cumel s otevrenou tlamou. Na poradne hodnoceni musim shlednout jeste jednou. Zatim jeden z nejakcnejsich filmu roku, a jeste k tomu z Ruska. ()

Declen 

všechny recenze uživatele

Pohled první osoby krásně vtáhne do děje. Místy jsem měl i pocit, že si více užívám exteriéry. Spousta dobrých nápadů plus žádné nesmysly - např. scéna s koněm - vtipná reálná. Chci pokračování! ()

Motherlovebone 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za nápad s kamerou. Jinak nudná, tisíckrát omletá, předvídatelná sračka vhodná pro kluky, co si představujou, jak někomu rozbijou hubu. ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Je to takovej návrat do do, kdy jsem hrál Half-life a CoD. Musím uznat, že zážitek z filmu je neuvěřitelnej a hlavně plnej smíšených pocitů. Hlavou mi běží úžas, nostalgie, filmová klišé. Při pár scénách se mi z kamery nedělalo dobře, ale i tak je to pro mě velice příjemné překvapení. S rozpočtem co režisér měl si s tím poradil víc než skvěle a já jen doufám, že ještě někdy přibude další takovýto film - 4 **** ()

tomas665 

všechny recenze uživatele

Príbeh síce nulový, ale ja hodnotím podľa toho ako ma to zabavilo a bola to celkom pohodová oddychovka na večer plná akcie, žiadny moment kde by som sa nudil, takže dávam 80% ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Za zacatku to vypadalo solidne,dobry napad...ale nejak od pulky uz ta neprehlednost akci a deje me zacala stvati a zaslo to takovym zpusobem az tak daleko,ze me na konci filmu rozbolela hlava...volim mezi dve az tri hvezdy ale spise za ty dve,bohuzel.. ()

StanleyVanH 

všechny recenze uživatele

Tento film má společného s filmem asi jako já s vagínou mezi nohama. Celkem mě zaráží, to stupidní nadhodnocení uživatelů, ale budiš. Jedna hvězda jen za bezvýznamnou akci o hovně. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, roztřesenou kameru prostě nemusím. Navíc mi vadilo, že hlavní hrdina nebyl vidět a nemluvil. Bylo to jako sledovat, jak někdo hraje hru, což mě nebaví. Takže to nezachraňuje ani nápaditost a brutalita. Nicméně za pochvalu stojí hudba. ()

Labacan 

všechny recenze uživatele

Výnimočne vtipné, výnimočne akčné, výnimočne brutálne. Chvíľami nudné a preto za štyri. A aby som nezabudol, výnimočne ruské...😊 ()

Související novinky

Bob Odenkirk vyrazí do akce

Bob Odenkirk vyrazí do akce

22.09.2019

Když si představíte herce Boba Odenkirka neboli Saula z Breaking Bad, akční hrdina je asi to poslední, co by vás napadlo. Nicméně hvězda seriálu Volejte Saulovi se teď rozhodla významně rozšířit svůj… (více)

Co chystá režisér Hardcore Henry?

Co chystá režisér Hardcore Henry?

03.09.2018

Režisér Ilja Najšuller, který si fanoušky poprvé získal drsným akčním klipem k písni Bad Motherfucker, rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by se rádi drželi zajetých postupů. Jeho filmový debut… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Producenti Hardcore Henryho zvedají laťku

Producenti Hardcore Henryho zvedají laťku

02.09.2016

Unikátní akčňák Hardcore Henry potěšil spoustu žánrových fanoušků, bohužel ale vydělal jen 14 milionů dolarů. Takže průšvih? Z globálního hlediska rozhodně, producenti ale za šílenou řežbu z pohledu… (více)

Reklama

Reklama