Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meryl Streep v roli závratně bohaté ženy, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné. Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat svůj velkolepý koncert v Carnegie Hall, její přítel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chránil před krutou pravdou o jejím talentu, nyní čelí obtížné výzvě... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (271)

luka4615 

všechny recenze uživatele

S Florence Foster Jenkins je to tak nějak napůl. Obsahuje sice solidní herecké výkony, které Vás skvěle vtáhnou do děje, avšak jsou zabaleny do tak průměrného a již tolikrát viděného, že to filmu stejně moc nepomůže. Snímku také velmi škodí předlouhá stopáž, což z filmu Florence Foster Jenkins činí snímek, který Vás ohromí svými hereckými výkony, ale zbytek Vás zanechá, v mírně řečeno, rozpačitém stavu. A to je u těchto typů filmů vážně špatná vizitka. „People may say I couldn't sing, but no one can ever say I didn't sing.“ ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....pozrite si tento film a potom film Julie a Julie a zistíte,že M.S. tu vlastne "okopčila" svoj predchádzajúci výkon z filmu Julie a Júlie...ako cez kopirák..iste vynikajúca herečka,ale tu to zahrala tak isto - t.j. : -a la Julia s  lahkou mozgovou dysfunkciou....mňa tento výkon-film nezaujal -nuda. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Svět Florence stál na křehkých základech a já jsem fascinovaná tím, jak to Meryl zvládla. Herecky, pěvecky, výrazově, lidsky. Jo, zní to jako ohromné klišé, ale Meryl je v tomhle snímku hvězdná. A poslední minuty od momentu, kdy vkročí na pódium... to je prostě něco. Dokonce ani ten týpek z TBBT mi tu tolik nevadil a Hugh je taky výborný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžou říkat, že jsem neuměla zpívat, ale nemůžou říct, že jsem nezpívala." Bohatí lidé mohou být zkrátka čímkoli. Jejich peníze, a spolehlivý manažér typu Claira Bayfielda, jim vždy seženou oddané publikum, takže Bill Gates by klidně mohl nejlepším světovým boxerem, leteckým akrobatem či hráčem na fagot. Stačilo by chtít. A Florence chtěla. Mě tedy přitom bavil nejen obětavý korupčník pan Bayfield, ale i zmatený pianista McMoon a zejména brilantní dirigent Edwards, který si odměnu svým mistrovským řiťolezectvím určitě zasloužil. Nicméně zábavnost kvílení Florence měla své meze a dle názoru mých nedoslýchavých uší je překročila poměrně bezohledně. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Nuže, těšila jsem se, trailer mě nalákal... Pro mě jako fanynku Meryl Streep to byla povinnost. A jak to u mě dopadlo? Meryl byla skvělá jako vždy, Hugh Grant příjemně sympatický a Simon Helberg roztomilý, ale čekala jsem, že film sám bude vtipnější a také jímavější. Bohužel mi v něm chyběla nějaká dramatická zápletka. Škoda. Ale na druhou stranu nepopírám, že u některých scén, zvláště u těch týkajících se milostného trojúhelníku, mi zatrnulo. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (25)

  • Příběhem Florence Foster Jenkins se také inspirovali tvůrci francouzského filmu Marguerite (2015). (Athree)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama