Reklama

Reklama

Westworld - The New World

(série)
Trailer 4
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2020, 8 h 3 min (Minutáž: 58–68 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Aaron Paul, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Lena Waithe, Katy O'Brian, Tessa Thompson, John Gallagher Jr., Tommy Flanagan (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (80)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (7/10). Třetí série není tolik zmatená a je více přehledná než série druhá, ale za to nedokáže tolik překvapit a ohromit jako první série. Nové prostředí, nový soundtrack a menší počet epizod. To jsou všechno plusy třetí série. Co mi ovšem dost vadilo bylo, že jsem si na ten Westworld zvykl tak, že jsem při poslední scéně, kde je dost silný moment ani nemrkl. Prostě jsem si na to zvykl a tady mě už asi nic nepřekvapí. Ale já se nepřestanu dívat.. Víte proč? Protože i když jsem toho už přemlsaný, tak já těch pár kousků v podobě čtvrté série ještě zvládnu. Protože Westworld za to prostě stojí. Nejlepší díl: The Mother of Exiles (S03E04). ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne nechápem ako to že ma tretia séria najslabšie hodnotenie. Pritom sa mi páčila viac ako druhá určite. Síce dĺžka epizód sa mi zdala pridlhá ale osem zbehlo pomerne rýchlo, aj keď zmizlo pár postáv. Najmä Hopkins a Ed Harris, ale ten sa nachvíľu objavil. Stále sa na to pozeralo dobre. A celkovo hodnotím celý WestWorld za vydarený sci-fi seriál od hbo. 4* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robotí rebélie se přesouvá z parku do města a dokončuje dějový oblouk - zlým zlé, dobrým dobré. Nolan decentně využívá témata možnosti výpočtu budoucnosti a věší je na základní myšlenku života ve smyčkách. Elegantně udělal hrdiny padoušské a padouchy hrdinné. Dolores to ve skutečném světě sluší, skutečný svět je vizuálně podmanivý a krásně čistý. Finále si samozřejmě nechává prostor pro další sérii, ale to podstatné je odvyprávěno. DEVS mi letos sedlo mnohem víc. P.S: Pár dílů je strašně divně zrežírovaných a odvádí pozornost od příběhu. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Určitě není třetí řada Westworldu řemeslně špatně odvedená. Se scénářem se tu pěkně hraje, hudbou je nádherně prokreslený a ani režie není špatná. Na postavách stále záleží a minimálně charakter Dolorez se od druhé řady dost zlepšil, jen zkrátka nevím, jestli tenhle způsob pokračování kvituju. Ono už to totiž nemá to kouzlo TOHO původního Westworldu. Tak uvidíme, co předvedou ve 4. řadě. ()

simply 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Westworld jsem se hodně těšila a musím říct, že mě opět nezklamal. Třetí série mi sedla o hodně víc než druhá, kde jsem se občas trochu ztrácela v čase i prostoru. Trochu mě mrzel odklon od Divokého západu a málo prostoru pro mého oblíbence Eda Harrise. Na druhou stranu mě potěšil Vincent Cassel, kterého jsem už dlouho nikde neviděla. Vizuální stránka moderního světa měla taky něco do sebe. Jsem zvědavá, jakým směrem se bude posouvat děj v další sérii. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy Maeve (Thandie Newton) ovládne drona, můžeme při útěku vidět, že ochranka má české CZ Scoprion EVO3. (UncleMorty)
  • Epizoda obsahuje dvě mezititulkovové scény. (DJMaroko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama