Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomhle filmu je, že je podle skutečných událostí. Ale je to vlastně klasická komedie kterých ročně vzniká mnoho. U komedie záleží jak se u ní divák baví? A baví se u tohohle divák? Jo. Pár trapných vtipů tam je ale jinak je to zábava, Adam Devine a Zac Efron jsou skvělá bratrská dvojka a i Aubrey Plaza a Anna Kendrick jsou taky skvělé duo. Po Tarzanovi tu tedy je další film který vypadal jako zklamání ale nakonec dopadl dobře....... ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Klasická přisprostlá a naprosto buranská americká komedie, kde je celá zápletka úplně o ničem a herecké výkony těžce hraničí se zoufalostí. Nicméně ačkoliv mi celou dobu u toho bylo neskutečně trapně, tak jsem se u toho vlastně obstojně bavil, ale pokud skutečně nemáte rádi neoriginální a bizarní komedie, tak se tomuto kousku obloukem vyhněte. Typický snímek, který je tak trapný a nevtipný, až se u to člověk dobře baví, i když se většina lidí za to bude až stydět, ale upřímně R-kových komedií není nikdy dost. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme si přivíst na svatbu holky? Smí se to vůbec?" Malá sestřička Jeanie se vdává a já jsem doufal, že bráchové Mike s Davem to rozjedou tak, že zničí hotel, potopí Havaj a donutí nějaký ten hurikán zbaběle odvát na pevninu. Leč nestalo se tak. Bratři sice mají své chvilky, jejich "solidní" protějšky to s alkoholem, drogami a pornem taky umí rozbalit, ale celkový dojem je trošku mdlý. Nakonec si tu párty ani nebudu moc pamatovat, protože mi v hlavě zůstane masáž cestou blaženosti, skoky na čtyřkolkách, www.oddejtesamisebe.com a Tatianino vyprstění Terry za lístky na Rihannu. To bylo slušné, ale já jsem chtěl pořádnou jízdu. ()

olmikee 

všechny recenze uživatele

Upřímně myslel jsem, že to bude teda zábavnější nebo spíš mě tenhle humor asi moc nesedí takže pochopím, že většině se to bude asi líbit, ale já se bavil/zasmál tak možná u 5ti scén z celého filmu jinak mě to přišlo celkem nudný a to Efrona mám celkem rád v komediích to samý můžu říct o Anne Kendrick. Takže pro mě spíš takový průměr, ale na druhou stranu každý máme jiný vkus humoru. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké překvapení! Poslední filmy se Zacem se mi většinou líbí, ale tohle byl úplně jiný level. Bál jsem se, že Adam nezvládne kooperovat, ale přesvědčil mě o opaku. Kolegové byli hotoví spíš z Aubrey, ale po tolika letech strávených se Stmívání jsem prostě musel sympatizovat s Annou. Co je ale hlavní, celou dobu jsem se řezal smíchy, rozhodně doporučuji. ... Cinema City Slovanský dům ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně kdy se Alice (Anna Kendrick) vrhne na Dava (Zac Efron) na stole, jde vidět v jednom záběru, že má na nohou žabky, i když předtím žádné boty neměla. (moznazitra)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)

Reklama

Reklama