Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Olík 

všechny recenze uživatele

Velký Manitou, to ti byla hovadina, až jsem se musel červenat, když jsem se občas zasmál. Adam Sandler opět přivedl k životu svého laciného pana Hyda a kráčí si to výkaly nevýkaly, on se nějaký fórek ujme….a taky ujal. Ono je to takové…..no…..asi mělo jít o parodii….místy se stydíte za všechny a všechno….pak vás něco upřímně pobaví…..pak jenom vypnete a necháte se vést oslíkem. Asi bych to shrnul takto: Dvojice Sandler / Coraci má za sebou už mnohem povedenější spolupráce, ale proti gustu….. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Od téhle 6 se rozhodně nedá čekat nějaká rádoby pseudointelektuální třináctá komnata spolku antisemitů a přesně tak to taky je. Extrémně přehrávající Lautner je místy až otravný a naprostým opakem mu je Sandler, který jakoby si řekl, že všechno odehraje výrazem " zrovna jsem po anální penetraci". Což je asi jediná věc, která mi výrazně vadila, čekal jsem totiž podobnou ptákovinu typu Zohana, jenže Sandler v celém filmu působí dojmem, že co nevidět zemře. Jeho filmy mám rád, jsou uvolňující a člověk u nich může v klidu vypnout, postrádají totiž naprosto logiku. Ještě něco k Lautnerovi...jsem v podstatě hrozně rád, že ten kluk dostal roli dementa, protože se aspoň ukázalo, že má pouze na dvě věci. A) Vlkodlačí homokláda a za B) uplnej retard. Dokážu si představit, jak doma sedí ve vaně, prdí si do vody a považuje to za nejvyšší stupeň víření. Jako celek je The ridiculous 6 přesně to, co by chybělo, kdyby Sandler svoje ujetý nápady nepřenášel na plátno: naprostá hovadina, u které jsem se ale vůbec nenudil. No a konečně si zase v něčem větším zahrál i Rob. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jeden uživateľ mal pravdu, ak zaspíte v polke filmu, o nič neprídete. Slabšia westernová komédia. Kde pobavil azda len začiatok. Potom sa to len zbytočne tiahlo bez deja a bez humoru. Ale ak si už tento film pozriete tak ste skoro pozreli celú ponuku netflixových filmov ktoré sú preložené, samozrejme titulky musia stačiť. Dosť veľká nuda aj napriek fajn hercom. 2* ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tri hefty sú výborné, ale všetko ostatné je až príliš over-the-top. Sandler vkuse tlačí na pílu až to prestáva byť vtipné, hoci jeho bratská šestka sú vážne imbecili na pohľadanie, a to je vlastne pochvala. Lautner si tu zahral asi svoju životnú a konečne znesiteľnú rolu, ale jeho fanynky asi nadšené nebudú a toto je asi smer, ktorého by sa mal držať. Výber ženských postáv tradične skvelý a indiánky sú vau! Kto má rád "zohanovské" komédie by tak mal odísť spokojný. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Propadák nepropadák, je tohle fajnová debilita pokud zrovna trefíte dobrou náladu. I když je tý armády hvězd škoda, pořád byla na tom filmu tím nejlepším - prostě jen sledovat jednotlivý oblíbený herce a trpět vesměs padesátiprocentní šedej průměr. Za $60 mega... (!) A Taylor Lautner se chudák asi posr*l :D ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama