Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tri hefty sú výborné, ale všetko ostatné je až príliš over-the-top. Sandler vkuse tlačí na pílu až to prestáva byť vtipné, hoci jeho bratská šestka sú vážne imbecili na pohľadanie, a to je vlastne pochvala. Lautner si tu zahral asi svoju životnú a konečne znesiteľnú rolu, ale jeho fanynky asi nadšené nebudú a toto je asi smer, ktorého by sa mal držať. Výber ženských postáv tradične skvelý a indiánky sú vau! Kto má rád "zohanovské" komédie by tak mal odísť spokojný. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl zase úlet :-) Upozorňuji, že jde o bezmozkové hodnocení s velice silným žaludkem, na mnohé "nechutnosti" :-)) Tahle mega hvězdně obsazená komedie, je totiž bohapustě obyčejná zábava a tak ji i hodnotím. A když už se do toho pustila i taková plejáda pánů hercú, tak i ti to berou jistě úplně stejně. Pokud máte náladu na "tupou" komedii, kde se zasměje jistě každý, mimo intošů s Bergmanem pod polštářem, tak se do tohodle dílka určitě dejte :-)) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta demence, ale z toho ranku, kdy se clovek proste musi smat od zacatku do konce. Fory jsou sice lehce nuceny, proste tu furt musi nejaky bejt, misty vtipnejsi, misty mimo, ale celkove tu je spousta zabavnejch scen. Pribeh nastesti funguje sam o sobe, neni to jen nejaka hloupa parodie, ale spis vtipne natocenej regulerni western. Je tu desna halda znamejch hercu ve vsemoznejch vedlejsich rolich, no a samozrejme banda super dementu v hlavni sestici, kdy Sandler je jeden z tech normalnejsich a treba takovyho Lautnera jsem ani nepoznal. Je to sice debilita na jedno skouknuti, ale ja se fakt bavil od zacatku az do konce, na vypnuti mozku idealni. ()

vachi 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Na to, jaké to má výborné herecké obsazení (většina se pohybuje v komediálním žánru jako ryba ve vodě), tak jsem se moc nebavil. Příběh je jednoduchý a předvídatelný, většina gagů neurazí, ale ani nerozesměje. Pro mě jednoznačně nejlepší výkon podal Taylor Lautner - sice jsem psal, že jsem se moc nesmál, ale on hrál toho blbečka tak dobře, že mě rozesmál téměř vždy. Příště by to ale chtělo vymyslet něco lepšího, takové kvalitní herecké obsazení je škoda takhle špatně využít. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šestice levobočků protřelého lupiče se dá dohromady, aby zachránila svého otce ze spárů jeho bývalých kumpánů. Že je to partička individuí s různými stupni demence je celkem jasné. Záleží na náladě. Obyčejně podobný typ komedie nemusím, ale dneska mi to docela sedlo. Sandler celkem v pohodě, Wilson taky a Lautner konečně zahrál to, na co má. Zbylé postavy jsou pak především pitvořící se šaškové, což se někdy hodí a jindy zase ne, ale určitá míra trapnosti je v podobných filmech nutným zlem. Trošku zredukovat to mohla kratší stopáž, ale člověk halt nemůže mít všechno. Na 50% a tudíž i tři hvězdy to nakonec vytáhla Kouřící liška, protože je to fakt kus. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama