Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po návratu na Tycho se Holden a Miller střetnou ohledně toho, jak zátah proběhl. Naomi a Alex se mezitím jinými způsoby vyrovnávají s posttraumatickým stresem z incidentu. Holden a Amos vyslýchají vědce bez emocí. Avasaralaová kontaktuje nepřítele, aby utvořila nečekané spojenectví. (Prime Video)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martansky Spec-OPS team sa utuzil a je plny adrenalinu rozprasit Zem. Politicka zo Zeme riskla ziadost o pomoc a dostala ju od sefa Tycho-Station. Na nej zatial plataju martansku fregatu a poslali horliveho pana detektiva kade lahsie. Ten prakvapujuco prisiel s dost drsnym napadom. Zajaty vygumovany vedec odhali nove bliziace sa nebezpecenstvo - neznama entita z Erosu zrejme komunikuje a odpocitava. Opat zabavny i ked pomalsi diel. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov epizódy Static zodpovedá aj jej tempu. Čo nemyslím vôbec v zlom, po akcii totiž prichádza ukľudnenie a to so sebou prináša aj zopár zaujímavých dialógov. Miller je zásadový chlap, nedalo mu to a je z neho zase detektív, zhadzuje strnisko a upgraduje starý účes na ďalšiu úroveň. Či by chcel vyzerať ako Hamšík? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozí akční epizodě byl třetí díl hodně poklidný, a protože mě opravy Rosinanty nemohly bavit příliš dlouho, uvažoval jsem jen o třech hvězdičkách, pak ale Amos použil mozek (!!), což mě zaujalo, zmátl mě Miller a čekám s čím přijde Chrisjen Avasarala, takže 4*-. ()

Reklama

Reklama