Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (15)

Luicy 

všechny recenze uživatele

Některé situace byly tak absurdní, že se nešlo nezasmát. Podle mě to je fakt super parodie na akčňáky v kabátku devadesátkového anime. Nicméně opakovaný vtip přestává být vtipem a předvídatelnost hlavního hrdiny (byť velmi sympatického) byla časem dosti úmorná. Myslím, že největším nedostatkem tohoto seriálu byla absence smysluplného děje, protože takhle se příběh točil v kruhu a z deus ex machina v podobě jedné rány Saitamy na konci každého dílu si prostě na prdel nesednu. Určitě je to neobvyklá a svým způsobem originální záležitost se super animací (a to hlavně v bojových sekvencích) a úsměvnými momenty, ale mně osobně to jako celek nesedlo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální záležitost! Hlavní hrdina je prostě skvělý a jeho škála nejrůznějších výrazů je prostě parádní, navíc není jediný, ale i ostatní hrdinové dokáží velmi rychle zaujmout a nebyl tam nikdo kdo by se mi nelíbil. Souboje mají šťávu, navíc byly parádně hudebně dokreslené a i příběh měl co nabídnout. Navíc je to velmi vtipné !!! Když si k tomu přidám parádní finále a souboj z kterého jsem měl trochu obavy a zároveň jsem se na něj asi nejvíc těšil (zkrátka "když jedna rána nestačí") a který páni z MadHousu zvládli opět výborně a samotné finále po posledních titulcích, které opět pobavilo, tak musím říct, že jsem právě viděl něco co jsem už dlouho nezažil - dokonalost! 10/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé řady, musím snížit o jednu hvězdičku, ano druhá řada má problém, že se hodně věcí snažila narvat do dvanácti dílů a tak může působit zkratovitě, uspěchaně a dost věcí, vyzní naprázdno, ale tenhle problém by nenastal, kdyby ta první naservírovala jen akci a humor. Sice je to kvalitní akce, je pořádně drsná, dynamická a dobře zpracovaná, a vtipy sou stejně úderné jako Genosova palební síla. Ale o příběhu a nějakém vývoji postav nelze mluvit. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Původní komentář z 2.10.2015: Prakticky taková pocta zlaté éře 90's (animací i dějem), která je ještě k tomu vtipná. Hlavní hrdina je neskutečný borec (ty jeho výrazy) a je to právě on, jako originální prvek, na čem celý seriál stojí a padá, neb scény bez něj působí jako každý jiný průměrný shounen/akčňák a Genos, ač sympaťák, to sám prostě neutáhne. Taky je škoda, že tento kousek trpí těžkou předvídatelností, jinými slovy opakovaný vtip není vtipem. A když už je pak ke konci celý díl jen o tom jak se všichni navzájem řežou hlava nehlava, trochu se ztrácí původní smysl a celý seriál se tak stává tím, z čeho si na začátku dělal srandu. Animace je skvělá, především souboje jsou zpracované dechberoucím způsobem, soundtrack průměr, stejně tak opening s endingem. První půlka tak za 8, druhá tak za 5, takže dohromady 6,5/10 ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nepočítám Pokémony, Digimony a Beyblade, tak je tohle první anime v životě, který jsem si dobrovolně pustil. Je to ujetý tak jak jsem čekal a jak se na Japonce sluší a patří, což moc nemusím, ale tady mě zaujal nápad o týpkovi, co cokoliv na světě (rozuměj Ve vesmíru) sundá jednou ranou. Navíc je skvěle vypracovanej charakterem, a chováním v určitých situacích. Má to styl, nějakou tu příběhovou gradaci (což mi od poloviny seriálu celkem vadilo), sympatický postavy a kulervoucí speedmetalovej soundtrack. Druhou sérii si dám s chutí. První série za 4* a.k.a 80% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Když píšu tenhle koment chybí mi poslední epizoda, ale je to pro mě trochu zklamání poté, co jsem tak miloval Moba. Ačkoliv to má super epizody - animace je sice skvělá, ale designy vypadají za mě míň originálně, postavy mě zajímají míň než v Mobovi, načasování vtipů mi přijde horší a utíká to trochu pomaleji. Mumen Rider je skvělý i to poselství, které s ním souvisí. Vážně uvažuju jestli se vůbec podívám na druhou řadu, jelikož je údajně animace horší než v jednotce. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mě obrovským překvápkem, nejen, že je toto anime vizuálně podmanivé, tak je také velice vtipné, promyšlené, originální a akční scény jsou tu skvělé. Kdo by řekl, že Saitama, který naprosto ignoruje jeho nepřemožitelné schopnosti, bude tak zábavný a akčně nadupaný. Jediné co jsem chtěl, bylo víc a víc a to mi tento seriál stále dopřával, takže jsem naprosto spokojen. 9/10 ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je úplně bez chybičky a hájil bych ji do posledního dne. Vždy se mi chce brečet, když si vzpomenu na ty úžasné momenty a je to nádherný pocit. Tato série je animační ráj a animaci na stejné úrovni jsem snad viděl jenom ve One Piece, konkrétněji Wano arc. Souboj s Borosem je neskutečný a absolutně devastující na srdce, navíc když se podíváte na jednotlivé framy, tak budete mít možnost vidět neskutečnou práci a nádheru, kterou animátoři vložili do animace. První série 10/10. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že veľa prvkov anime mi je proti srsti, a tu, aj keď ide o jedinečný štýl, ich bolo tiež dosť, musím OPM dať plný počet. Na všetko zlé sa dá zvyknúť a tu sa to oplatilo. Hlavný hrdina je totálne cool, a fakt, že je taký silný a veci má vcelku vpaži len umocňuje pohodu a vtipnosť každej situácie. Seriál sa na nič nehrá, naopak dáva jasne najavo, že si vie spraviť srandu aj sám so seba, čo len pridáva k pohode pri jeho sledovaní. No a keď má divák pohodu, vie sa super zabaviť. Súboje by ma inak asi nebavili, ale vtedy som sa vždy tešil na finálny úder. Niekedy sa tu priveľa filozofuje/premýšľa, ale také momenty sú vždy potom prekryté vtipom alebo akciou. Až by som neveril, ale nedám menej ako 87% - 5* ()

filip333 

všechny recenze uživatele

Na počátku jsem nebyl moc nadšen. Kdybych si nestáhl celou sérii, tak bych ani dále nepokračoval. Pořád to bezcílně řešlapovalo na místě a měl jsem pocit, že se to z bludného kruhu nevymotá, Vstup do Asociace mu hodně pomohl. 70% ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Na One Punch Manovi mi přijde nejlepší jeho humor a celkově mnohem dospělejší přístup k tématu superhrdinů. Hlavní hrdina není žádný uřvaný středoškolák, co jde do všeho po hlavě jenom, aby se stal nejsilnějším superhrdinou, Hokagem a tak podobně. Až na jeho schopnosti je náš Saitama vlastně průměrný dospělý pracující, kterého z míry vyvede maximálně blížící se konec slev v supermarketu. Hrdinství provozuje pro radost, ne pro titul a to je prostě strašně fajn. Humor je taky naprostá bomba, animačně je to v mnoha scénách vážně klenot. Ani jedna slabší epizoda tam nebyla. 8/10 ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální koncept, kdy o samotném hrdinovi víme prdlajs, ale o zlounech se dovíme vše. Celý životní příběh, motivy, proč, jak atd. A potom co své nepřátele poznáme... je rozplácneme jedním úderem. To, a mnohem více, je one punch man. ()

Meriol 

všechny recenze uživatele

Originální anime o hrdinovi, který je až příliš silný. Hlavní protagonista Saitama své protivníky porazí, jak už název napovídá, pouze jedním úderem. Svým způsobem je tato série parodií na všechny superhrdinské filmy, které se poslední dobou objevují jako houby po dešti. Pokud se chcete odreagovat a vypnout, toto anime je přesně pro Vás. ()

Reklama

Reklama