Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exploze zabije majitele kebabu a těžce zraní jeho neteř. Motivem může být touha zabránit lásce mezi muslimkou a Čechem. Nelze ani vyloučit pomstu ústeckého dopravního podniku. Do záhady pomůže vnést světlo teprve zkušenost z domácích zabíjaček. Željko si najde novou brigádu a také Kunešovi umožní vyřešení případu nový přivýdělek. (Česká televize)

(více)

Recenze (31)

pirduch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na Hádka to mířilo hned... Proč dělá Kuneš brigádu v loděnicích? To jako že by z výplaty nedal na leasing jakéhokoli levného auta? Když na to má Lupínek... O chování Željka v base nemá smysl ani mluvit,ten je tam evidentně ředitelem. Ale jinak dnešní díl už byl aspoň vcelku uvěřitelný.Jen mi připadá,že autoři tu čtou a dělaj dotáčky: jen se tu dočetli o chybějícím děcku slepice, dotočili na hřbitově(a kde ten hřbitov je, u Jáchymova,nebo u Ustí? Jak je možný,že se všici v klidu přesunuli,včetně Máchy s mamkou, Slepice bez nikoho,patologa...) vysvětlení. Minule si někdo stěžoval,že to neukazuje Ustí v pěkném světle, dneska mi některé záběry připadaly pomalu jak z reklamního spotu Za Ústí krásné..osvětlená Větruše, most... Dokoukám to ze zvyku,ale je mi líto,že už to není Rapl, ale PaRapl... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci S02 to ušlo, ikdyž pachatel byl jasný hned. Velmi silný moment vybočující z linie průměrnosti byla scéna na hřbitově ( hodně zamrazilo) , zaujala Sára Affašová, která se po Ulici nějak rozehrává a k tomu balkánská rozverná telefonní konverzačka. PS: fascinuje mne, že když se v tomto díle mihnou Arabi, tak zdejší uživatelé chytá rapl a hned něco o sluníčkářích a vítačích, že to nejsou pachatelé. To už je na léčení být vybrnkaný z tohohle. ()

Reklama

Dr.Taby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč? Ta scéna, kdy taťka Saddám brečí nad holkou, přijde tam Hádek, děda se ani nepříčí aby poprosil o pomoc je divná. Navíc mu muselo být jasné, že zjistí, že byl zastřelen. A pak podvržený návod na bombu s chybou tisku, jak kdyby tam bylo jeho rodné číslo. A závěr v kebabárně je tak nějak opravdový vrchol dílů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší díl této série. Díl plný nelogických kopanců, protiřečícímu si scénáři a faktu, že Pachl se z nás asi definitivně rozhodl udělat „čuráky…“. Dost věcí jsem byl až dosud ochotný přehlídnout (přehlížet), protože se to konečně začalo mírně zlepšovat, ale v tomto případě to bylo jasný krok zpátky a šlápnutí do hovna. Kuneš v Kebabu pobavil – to bylo ale asi tak jediné – pak už jen pohledná Sára Affašová… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto dílu mám rozporuplné pocity. Policisté se konečně tváří, že vyšetřují. Ale zase jim musí pomoci téměř nečekaná událost. Ovšem lezou mi krkem telefonáty Željka a odposlech se slovníčkem. Slepici se musím omluvit, Pepíčka/Honzíka? je mi líto. Ale spíše to vypadá, jako by scénárista zapomněl... Postoj tvůrců k menšinám je veskrze pozitivní, zato my bychom se asi měli okatě stydět :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • V průmyslové zóně, kde stál Kebab Aleppo, lze vidět Robur LO 3000 v provedení autobusu. Robur LO 3000 byl 3tunový nákladní automobil vyráběný východoněmeckým výrobcem průmyslových vozidel VEB Robur-Werke Zittau v letech 1973 až 1984. (sator)
  • Nalezenou vražednou zbraň osahali tři policisté, aniž měli rukavice, a to vše před sejmutím otisků. (sator)
  • V epizodě vystupují dva extrémističtí autobusáci Dopravního podniku města Ústí nad Labem, ale ke konci epizody, kdy jim Kuneš (Hynek Čermák) připravuje extra pálivý kebab, je v detailnějším záběru vidět, že oba autobusáci oblekají bundu Dopravního podniku Praha (lze poznat podle loga dopravního podniku). (Daniel13185)

Reklama

Reklama