Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, mě to prostě baví. Tempo příběhu bylo přitom ještě o něco málo pomalejší, a to by mi mělo vadit, ale nevadilo. Jednak Vincent zjistil, že opravdu nic není zadarmo, a navíc jsem se hodně bavil při nákupu pistole s operátorem, při ukouření tlusťocha i při rande s novinářkou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl ještě zpomalil, ale hodně si ho zapamatuju díky debatě děvčat v rychlém občerstvení na téma menstruace a že jsem viděl jak Maggie Gyllenhaal drží v ruce penis ( ikdyž na 99% umělej tak už to se mi zdá odvážné na tv seriál ) plus mne zaujala dějová linka s novinářkou, jinak tenhle díl úplně vynechal pornobyznys. ()

charlie_ando 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peníze se musí vydělávat, ať to stojí, co to stojí. Komplikace v životech našich hrdinů se začínají výrazně prohlubovat a to nejen v profesní rovině, tak i ty co způsobuje bláznivá maličkost jménem láska. Mezi Vincem a Abby to pěkně jiskří a funguje mezi nimi skvěle chemie. Důstojníci z NYPD vystrkují růžky a ukazují svou odvrácenou temnou tvář, sami musí taky přeci platit složenky. Díl postavený na budování atmosféry a prohlubovaní bezútěšného obrazu postav, ale za rohem je cítit něco velkého. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama