Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Když odnese tornádo Dorothy Gale z městečka Lucas v Kansasu do daleké země Oz, její přílet uvede do pohybu proroctví předvídající katastrofání události známé pod názvem Bestie navěky a vyvolá hrůzu ve všemocném vládci země -- Čaroději. Dorothy se vydá za Čarodějem do Emerald City, chce se s ním za každou cenu setkat. Na své cestě potká čarodějnici, vojáka, který ztratil paměť, chráněného chlapce a mnoho dalších záhadných bytostí, které osudově ovlivní budoucnost země Oz a Dorotina místa v ní. (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele Remivsremi k tomuto seriálu (2)

The Beast Forever (2017) (E01) 

Vizuálně zdařilé, ale to je asi vše, co můžu pochválit. Zmatečně pojaté vyprávění, nevýrazné herecké výkony, chaotický scénáře, který toho chce pojmout co nejvíce, ale kvůli tomu zběsilé skáče z místa na místo a nedokáže se na chvilku zaměřit jen na jednu postavu či jednu linku děje. Na úvod naprostá roztříštěnost. ()

Prison of the Abject (2017) (E02) 

Stejné výtky jako u první epizody. Tvůrci toho naládovali do jedné epizody strašně moc a tak nemají čas to vše v rozumné míře představit. Nakonec vyjde jen podivný mišmaš bez pořádné spojitosti. ()

Reklama

Reklama