Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Recenze (739)

animaxis 

všechny recenze uživatele

The Hitman's Bodyguard je relativně oddechová akční komedie, která se nehraje na nic hlubokého, je nahláškovaná a nebojí se jít až na krev. Zápletka jako taková ale přesto není úplně hloupá (to spíš provedení, ale čistě záměrně) a rivalita mezi postavami Ryana Reynoldse a Samuela L. Jacksona je nejlepší stránkou filmu. Akce jako taková vůbec není špatná. Po filmech jako John Wick nebo Atomic Blonde nepůsobí nijak převratně, ale narozdíl od zmíněních filmů se nebere vážně a vytváří jakýsi kontrast na současném poli akčních filmů. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Velmi silné tři hvězdy, akce je hlavně v druhé půli požehnaně, a ani moc nevadí omezený rozpočet, jen to chtělo trochu dotáhnout dialogy. Těm často chybí švih a jiskra, a divák si v nich jen zaškrtává povinné položky pro tento druh filmů. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V podstatě.. Deadpool2 bez masek... aj z Domino. :D Luxusní redband podívaná a slýchaná... plus+ 1 hvězda navíc za ten povedený poster a vtipně vložené známé songy... v podstatě HeB vykradl kde co... ale, ty hlášky a akce za to stojí! Skvělých 85% R.Reynolds má konečně poslední dobou štěstí na dobré role které k němu sednou jak prdel na hrnec. No a Samuel? Samuel... to je kapitola sama o sobě. Ten už asi bude dělat jen komedie. Plus Selma hajek... která i když jen ve vedlejší roli slušně pobavila, včetně její pšoukové spoluvězeňkyni... XD ;) Jediné co mě dost překvapilo a naštvalo byla cena lístku... navíc na malí SÁL! 145Kč po slevě je opravdová česká ryzí zlodějina! BX ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Lze postavit nadprůměrně zábavná akční komedie jen na dvou lidech? Pokud jsou jimi pánové Mrtvobazén a Jacek Zuřivý, tak odpověď je zcela jednoznačné ano. Od nakroucení druhé REDky jsem o nic podobného a podobně zábavného nezakopl, mj. proto, že zdejší ústřední dvojici to šlape naprosto dokonale. Troufl bych si dokonce tvrdit, že lépe než Mirénce s Malkovičem v prve zmíněném kusu. Až jsem napjatě čekal, zda ta lávstory nevyvrcholí opravdu tak, že revolverem obtěžkaný Sam za tklivého skřeku paní Hjůstn hupsne Rájenovi, jenž se pro mě pomalu ale jistě stává králem příjemně infantilní komedie, do náruče. Výsledkem této povedené černobílé symbiózy pro mě tedy byly dvě hodinky debilního pohihňávání a doufám, že než hitman zcepení, dočkám se nášupu. Což mě přivádí k závěrečnému odchrchlání svým neoblíbeným směrem, neb musím konstatovat, že téměř sedmdesátiletému páně Tarantinovu dvornímu negrovi jdou veškeré přítomné akční eskapády nezměrně lépe (ano NE-ZMĚR-NĚ, doslova to myslím), než pohybem a výrazem blbě naprcaného kačera se honosícímu Džondickovi. Byť by mu Žules mohl dělat fotra. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měl brát jako komedii tak to moc neobstálo, ale jako akčnák s komediálními prvky to naopak válí. Jackson se ukázal ve skvělé hlavní roli a Reynolds ho spíše doplňuje. A příběh je taky pro tento typ filmu super. ( 30.8.17/MAC ) ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

Konečne aspoň nádych a patina 90' kedy sa ešte robili dobré filmy s kvalitnými dialógmi a fungujúcimi zápletkami ako na bežiacom páse. Človek si tak má možnosť zaspomínať na masterpísy ako Posledný Skaut, Smrtonosná pasca, Smrtonosntná zbraň. Snímok však má aj veľa nedostatkov súčasnej kinematografie a je tak vo svojej podstate už iba karikatúrou 90' rokov, takže viac než 75% si nezaslúži. Samuel L. Jackson a jeho hlášky sú tým jediným dôvodom prečo si ho pozrieť. Film ideálny na vyšumenie. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

jebice..hlasky jako kreten..kde na to ty mamrdi prisli ! skvelej reynolds i jackson..salma valela jak prase taky..pochcal sem se smichy! doporucuju vsem..skvelej film - absolutne nejlepsi buddy movie po lethal weapon ! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds je hroznej ukecanej zamindrákovanej dement. Pokud se hodí do nějakého žánru, tak rozhodně ne do akčního filmu. Oldschoolovka to v žádném případě není, jelikož řešit milostné problémy během přestřelek se nehodí. No a ty nekonečné dialogy jak z Woody Allena. Rusové, kteří ani neumí rusky. A spousta dalších věcí, které tam být neměly a spousta další, které naopak chybět nesmí. Nebýt tam Jackson je to na odpad. 55% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Nenadchne- neurazí akčňák se stále stejně vypadajícím/ hrajícím Reynoldsem a stále stejně vypadajícím/hrajícím Jacksonem, kterého je všude tak moc, že bude nejspíš vystupovat i v reklamách na tampony. Akce je docela fajn, ale chemie mezi hlavním duem je taková nijaká. Postava Salmy Hayek je naprosto zbytečná a se svým slovníkem jako dlaždič i dost cringe. ()

fantassia 

všechny recenze uživatele

Velice dobře jsem se bavila, trochu mi tam vadil ten juvenilní vztah bodyguarda a agentky, pro mě byl přehnaně afektovaný, tak trochu rušivým elementem, ale film jako celek super. Vtipné, pěkná práce. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Old-schoolová, priamočiara buddy movie, v ktorej sa od začiatku do konca hláškuje a ktorá ako keby vyletela z počítača Shaneovi Blackovi. Neurazila, pobavila. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

I přes výskyt Samuela L. Jacksona se jedná o rutinní počin, jenž vsadil všanc na právě výše uvedeného černocha, jež je proslulý svou láskou k cheeseburgeru. V době Johnů Wicků a podobných vraždících mašin je dvojka Ryan a Samuel slabým odvarem právě Johna Wicka a jeho vendetám. 65% ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Takovýhle styl je Ryanovi viditelně nejbližší, Samuel jako vždy excelentní, Gary Oldman, Salma Hayek - mňamka. Hodně vtipný scénář, herci si to viditelně užívali a přeneslo se to na diváky. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Jestli se žánr akční komedie hodnotí dle počtu vyslovení slovíčka "fuck", tak už je hodně na dně. A to z téhle slaboduché slátaniny vyšel Ryan Reynolds ještě nejlíp. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nafuckuj to, pofuckuj to, vyfuckuj to jsou nejpoužívanější výrazy téhle komedie, a tak je jasné, že scénář je více než vyvedený a hází Samuela zpátky do dob Pulp fiction, což mu prostě sedělo vždycky. Kupodivu uhlazený hezoun Reynolds k němu taky padne a tak už jen zbývá komentovat muziku a akci! Obojí je super a já měl po dlouhé době strašnou radost..no z toho scénáře!!! Škoda, že je to tak natažené....jo a Salma je nejlepší zahranou postavou!!!! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jako, vypadá to dobře. Občas je to i vtipné. Herecké obsazení se hodně povedlo. Kaskadérské kousky (které nebyly dohnány počítačem a kdo ví, které to jsou) byly asi také na vysoké úrovni. Ale komedie s tolika mrtvými a ještě často tak brutálně? Ne, to fakt neberu. Přijde mi tenhle "moderní" trend jako pěkná zhovadilost. Celý film jsem myslel na Žhavé výstřely 2, kde také byla tuna mrtvých, ale všechno to bylo podáno s bravurní ironií a vtipem. U zabijáka s bodyguardem vím, že ho ani nechci víckrát vidět a že ho ani nikdy nikomu nejspíš nedoporučím. ()

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama