Reklama

Reklama

VOD (1)

El a Max hledají Billyho, a Will proto vyhlašuje den bez holek. Steve a Dustin sledují podezřelé živly a Joyce a Hopper se vrací do laboratoře Hawkins. (Netflix)

Recenze (45)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Stranger Things séria tretia sa treťou časťou naplno rozbieha a ukazuje, kde by mali byť pri jej celkovom hodnotení tie hlavné tromfy. Každá dejová línia je tu vynikajúco rozpracovaná, nejde už o žiadnu expozíciu, ale skutočne si už môžeme naplno vychutnávať scenáristické aj režijné tromfy autorov. Len treba dúfať, že seriál v nastavenom trende bude pokračovať, pretože akúkoľvek intermission smerom k záveru už nebudem po tejto vynikajúcej časti tolerovať. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Will si připadá osamocený, a zdá se mu, že se parta rozpadá. Dustin se Stevem hledají podezřelé Rusy. Robin přijde na záhadu tajného šifrovaného kódu a spolu se svými dvěma kamarády sleduje podivnou partu mužů. El a Max se snaží zjistit, co si o nich myslí kluci, a přijdou na kloub dost nepěkným věcem. Jane (El) se zdá, že jistá Heather potřebuje pomoc, jenže ta je v pořádku v domě svých rodičů a s již podezřelým Billym, nevlastním bráchou Max. Jenže nic není, jak se zdá, když jsou jak on, tak Heather infikovaní podivným virusem, a sám Billy nyní ví přesně, kdo je El zač. Joyce se snaží vysvětlit Hopperovi záhadu padajících magnetů, a společně se vydají na cestu do zrušené výzkumné laboratoře. Tam je šerif přepaden. 85 procent. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl hodně dojemný díl, který byl ke konci krutý. Jasně, kluci jsou v pubertě a mají svoje holky, a jejich chování chování k Willovi je klasické kruté pubertální jednání. Na druhé straně je Nancy a její stopy. Potom holky, které hledají ženu Mitche Bjůchanana (ha ha ha). Potom blbnou magnety. A trojka jde po rusákách. Takže jenom čekáte, kdy se všichni sejdou. Asi v novém obchoďáku. Takže to sice vypadá, že se nic neděje (krom věcí, které vždy věděl jenom divák, ne postavy), ale tenhle díl rozehrál na hodně. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze šerifa se stále více a více stává b*bec, ale né ten co známe z první série, kde si kompenzoval strátu své dcery, ale prostě komediální b*bec. Mike, Lucas a Will, už tři díly řeší problémy s holkama, ale nikterak pro diváka zábavně, "naštěstí" Will už zase padá do těch problémů s The Upside Down. Dustin, Steve a Robin, trochu komicky rozkrývají ruskou tajnou akci na půdě USA, do čeho je bůh ví kdo všechno zapleten ve městě Hawkinks a Jonathan s Nancy jsou tou zaslíbenou dvojcí jaká drží Stranger Things stále v dospělé úrovni i když i zbylé skupiny už konečně přechází z módu American Pie do vážna. + Samozřejmě Billy, který dostal Heather na svou temnou stranu svého pána... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Max spolu s El pátrajú po Heather, keďže ju El videla vďaka svojim schopnostiam keď spolu s Max chceli zistiť čo robí jej brat. Toho ovláda sila zo sveta Upside down a jej prítomnosť začína cítiť aj Will rovnako ako jeho mama Joyce. Dustin pokračuje vo svojom pátraní po ruských špiónoch a Mike sa poháda s Willom. Po slabšom rozbehu sa veci v mestečku Hawkins začínajú dávať do pohybu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Když je Eleven (Millie Bobby Brown) se zavázanýma očima v supermarketu, sedí přímo před mrazákem plným vaflí Eggo. Jde o odkaz na scény z 1. a 2. série, kde vafle Eggo hrají velkou roli. (Kacitr)
  • V závěru zazní píseň „American Pie“ Dona McLeana z roku 1971. (J.F.B.)

Reklama

Reklama