Reklama

Reklama

Z onoho světa

(seriál)
  • USA Beyond
Trailer
Mysteriózní / Drama
USA, (2017–2018), 14 h 17 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Toby Chu

Hrají:

Burkely Duffield, Dilan Gwyn, Jonathan Whitesell, Michael McGrady, Romy Rosemont, Peter Kelamis, Patrick Sabongui, Erika Alexander, Eden Brolin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Mladík Holden Matthews, který se po dvanácti letech probudí z kómatu, objeví nové astrofyzikální schopnosti, díky nimž se ocitne ve víru nebezpečného spiknutí. Nyní se Holden musí pokusit přijít na to, co se s ním během uplynulých dvanácti let stalo, a jak žít ve světě, který se v době jeho nepřítomnosti tak výrazně změnil. Největší otázkou ovšem zůstává, proč se to stalo zrovna jemu? Zatímco si Holden snaží zvyknout na to, že je dospělý, tajemná žena jménem Willa ho varuje, aby nevěřil lidem kolem sebe. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele BlackHood k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá série je zdlouhavá kravina a to jsem si první hodně užil. Ani jsem to nedodíval a nemám to v plánu. Ach jo, tak zkažené pokračování u seriálu jsem ještě nezažil. ()

Two Zero One (2018) (S02E01) 

První sérii jsem si hodně užil, ale to, co prozatím předvádějí ve druhé... Strašná nuda a nic se neděje. Holdena nebaví jeho práce. Tak to řeší pět minut se svým otcem. Pak dvě minuty se svou mámou. Minutu se svým bráchou. A pak zajde za Wilmou, pět minut si tam mluví do duše a pak další dvě minuty prcají. A polovina dílu je doslova v p*** ()

No Es Bueno (2018) (S02E03) 

Akce ve skladu slušná, zbytek dílu se však toho moc nestalo. Není to již tak tajemné, jak to bývalo. Vůbec už to není fantasy, jakoby druhý svět již neexistoval. ()

Reklama

Reklama