Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Hellraiser a jeho znovu povstání z demonické sochy. Jo ta socha byla dobrá, ale oproti prvním dvoum dílům je to dosti slabé. Mnoho opravdu hluchých míst beze šťávy. Konec průměrný, nový démoni se mi zdá nemají takový styl jako měli jejich předchůdci. Cdčkovač a kameraman, to už je trochu zbytečně kýčovité a ta kuřačka, nevím kdy byla horší zda živá nebo po smrti. Když nad tím tak přemýšlím byl to hooodně slabý horor s pár výjmečně světlými okamžiky (ta socha se mi celkem líbila). ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Pokracovani slavnych horroru sebou obycejne nesou neduhy nadstavovanych casti, ale az tak vyznamny kvalitativni odliv se zde nekona. Je ku prospechu, ze Hell on Earth nebyl pojat jako suverenni film, ale zachovava si jakz takz sounalezitost k celku predchozich Hellraiseru. S pribyvajicimi minutami se reziser snazi o vytvoreni pekelne atmosfery, coz se mu i dari, ale decentne rozehrany pribeh konfrontace reporterky s Pinheadem je lehce predvidatelny a neprinasi nic prekvapiveho ani po trikove strance. Nebyt techto nesvaru, mohl figurovat treti Hellraiser vysoko nad prumerem. 5/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak Peklo na zemi se nekonalo.Ze tří dílů,které sem měl možnost vidět jasně nejslabší.Atmosféra prvních dvou dílů je ta tam,Cenobité (pokud se jim tak dá říkat) sou pouze karikaturami sebe samých a co víc,Pinehead,který mě od začátku fascinoval,značně ubral na svojí démoničnosti a chvílemi je z něj jen blbě kecající strejda.S bídou dvě hvězdy a ze soucitu 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se s diváky nerozešel zrovna v dobrém – tedy hlavně co se osudů starých známých cenobitů týče a tak bylo potřeba napravit si u nich reputaci. Nemůžu soudit, protože já byl třeba se třetím dílem docela spokojený, ale jak je mi známo, mnoha lidem se tato podívaná moc nelíbila. Já si však velmi rychle zvykl na novou hlavní hrdinku v podobě reportérky Joey, která si rozhodně mé sympatie získala stejně jako představitelka Kirsty (Ashley Laurence). Stejně tak jsem to viděl i z pohledu další výměny na režisérském křesle, protože Anthony Hickox odvedl rovněž velmi slušnou práci. Dokonce si dovolím tvrdit, že mě trojka bavila úplně stejně jako první díl. Dvojku považuji za ještě trošku lepší kousek. Ano je pravda, že zápletka ztratila svou pekelnou jiskru, protože opustíme děsivý svět Cenobitů, ale trojka rozhodně neztratila nic ze svého bizarního/brutálního kouzla, kterými nás uchvátili předchozí díly. Navíc zde dostal Pinhead opravdu slušný prostor ke svému řádění, což bylo pro mne nejdůležitější. Konečně jsem si ho mohl pořádně vychutnat v akci a jeho úvodní „vycucnutí“ pohledné holčiny bylo provedeno velmi pěkně. Navíc i samotná kamenná socha (pilíř duší) byla skvostná. Následný masakr v baru se mi nesmazatelně vryl do paměti, stejně jako jeho excelentní příchod do kostela. Právě díky těmto momentům u mě trojka stoupla „na ceně“. S příchodem nových cenobitů jsem se sice musel potutelně usmívat, protože do staré gardy měli sakra daleko a to hlavně co se děsivosti týče, ale zase se s nimi divák nenudil. Bylo to akčnější, snad i brutálnější – ovšem zas na druhou stranu se lehce vytratila ona tajemná děsivost, která zdobila oba předchozí díly. Nicméně si myslím, že ostudu tento díl sérii rozhodně neudělal. 70% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je fakt slabota. Snaží se to hrát si na rockovej horror (nasvědčuje tomu už i hudba, prostředí rockového klubu). Pinhead má už sice hodně prostoru, ale je to fakt úplný béčko. Vaří se tam z vody a bojím se kouknout se na čtvrtej díl. Chch, cenobité vyrobení z DJ, kameramana a barmana, to mě teda rozesmálo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Poté, co Joey uvidí v televizi falešné zprávy, zavolá Docovi, aby si zapnul televizi na kanál 12. Když Doc přepíná, můžete mimo jiné spatřit scénu z předchozího filmu režiséra Hickoxe Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase. (HellFire)
  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)

Reklama

Reklama