Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslední epizody seriálu mám popravdě smíšené pocity. Tíha a vážnost tady naprosto převážily, vtípky, které to celé měly trochu odlehčit, vyzněly naprázdno. Přesto je to závěr důstojný a celý seriál se právem zapsal do "zlatého fondu" česko-slovenské televizní tvorby. Jen už mi prosím někdo vysvětlete co, že je tak nebezpečného, nepřípustného, nemorálního a výchovu narušujícího na zobrazení mužského ztopořeného přirození nebo ženských genitálií před desátou hodinou večerní. Tohle je doopravdy k zamyšlení. Z tohoto odporného pokrytectví je mi zle už dlouho. Most forever. DÍKY. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení šlo teda úplně do prdele a troufnu si říct, že poslední dva díly zabily to, co seriál celou dobu předtím jakž takž budoval. O čem jako ten poslední díl byl? Atmosféra žádná, děj žádnej, dialogy blbý a blbější, nějaká hlubší návaznost na předchozí díly nebo vysvětlení předchozích akcí taky chybí. Na druhou stranu, jsem se tu po delší době i jednou nahlas pozasmál ("Tohle jsem měla ráda jako malej kluk. 😊"). Škoda, z Mostu! se v prvních epozidách klubal zajímavej dramatickej počin, kterýmu nechybělo napětí i špetka humoru. Že scenáristům docházej nápady, předposlední díl naznačil a finále to jen a jen potvrdilo. Už dlouho se mi nestalo, že by mi byl u seriálu osud všech postav tak nějak ukradenej. 😴 ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riešiť smrteľne vážne veci v pôvodne bláznivo komediálnom seriáli sa nie celkom vypláca. Tento obrat žánrov mi nesadol a dopozeral som pomerne znudene a s nevôľou. –––– Jakej pohřeb? S kapelou a do hlíny. Pak se vožerem. –––– Pořád nemohu uvěřit, že jsem něco ukrad. A že je to člověk. V nějaký fázi. ()

Clara 

všechny recenze uživatele

Je spousta seriálu u kterých si řeknete, bože proč tak dlouho, to by stačilo na film. A pak i filmy, co by stačily jen za zmínku. Ale to sem nepatří. Z Mostu chci víc, mrzi me, že skončil, ale tak to má být. Smekám, v nejlepším se má přestat, ale kde bylo to nejlepší? Tolik promarnenych nápadů, ovšem tento k něm nepatří. Pořád mám pocit, že to bylo málo. Neobyčejně obyčejný příběh lidi. A kolikrát ani neobyčejne nestačí. Tady jo, vlastně ne, chci víc!!! Díky za to, že to je- spojení spravnyho ceskyho humoru a důstojnosti. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešahejte na mě, běžte do školy, vole!... Dycky Most ..a dost. JE tu konec. Zjevení, co nenechává lhostejným většinu české společnosti splnilo svou misi mimo filmová plátna. Na plátně nám děvčata a hoši servírují závěrečnou mozaiku, kde si všechno sedne, někam posune a dost možná zůstane ve stejných kolejích. Stejně jako Češi. Dost často žbrblají, ale nakonec se svezou a zatáhnou do ulity. Smekám před celým štábem a opět chci zdůraznit um tvůrců, kdy po brutálním cliffhangeru v sedmém díle začnou v osmém jindy a jinde. Přihazuji pátou a děkuju za skvělou čerstvou tvorbu v ČR, ve které se neřeší Babiš, Zeman, ani tunelování všeho a trendy dnešní doby, přesto je brutálně aktuální. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)
  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)

Reklama

Reklama