Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montgomery Brewster je neúspěšný baseballista, který právě zjistil, že je příbuzným zesnulého multimilionáře Rupert Horna. Pradědeček mu odkázal majetek v hodnotě 300 milionů. Má to pouze jeden háček - během příštích 30 dnů musí utratit 30 milionů. Když se mu to podaří, dostane celých 300 milionů. Zdá se to jednoduché. Pozor, ale má to svá pravidla. Peníze nesmí utratit za žádné hmotné statky, na konci nesmí vlastnit o nic víc než na jejím začátku. Vzhledem k intrikám správců to nebude mít jednoduché, naštěstí má na své straně chytrou přítelkyni a věrného spoluhráče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Walter Hill /Hard Times 1975, 48 hodin 1982, Operace Southern Comfort/ natocil vybornu komediu z 80s, nasiaknutu pravym US humorom. S tym je to tazke, kvalitnych US komedii je asi tak vela, ako vela ma kvalitnych filmov povedzme Casper Van Dien. V hlavnej roli vsak vyborny Richard Pryor /Lost Highway, Apartman v Kalifornii/ sa ocitol v roli chudobneho basebalistu, ktory musi utratit hodne milionov US dolarov, aby ziskal sumu este vacsiu. O kolko milionov tu ide a ako ich Pryor utraca, to je uz zalezitostou tohoto filmu. A ono to funguje, nezamenitelna atmosfera 80s + dalsi kvalitny komik John Candy /Letadla, vlaky Automobily, Blazniva Dovolena 1983/. mam stale - ako cechoslovak - ovela radsej CZ dabing, ten SK mi tu vyslovene pilil usi, no ale co uz. Potom staci sa uz len uvelebit v sedadle po tazkej praci a nechat sa unasat kvalitnou fimarinou. Dalsi polozabudnuty klenot, ktory si milerad hocikedy zopakujem . 77 % ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Tendle film tu dávali snad ještě před rokem 89, no ale já ho poprvé viděl až dnes, což považuju za neuvěřitelný. Proč jsem ho neviděl už dřív jako každej normální člověk? Nevim, fakt nevim. Byl to jeden ze dvou filmů WH kerý sem dosud neviděl, což už teď teda neplatí, teď už zbejvá jen Geronimo. No a co k filmu? Nikdy by mě nenapadlo, že sem se takovou dobu vyhýbal filmu, kerej je tahkle dobrej, ten film je dokonalost sama, perfektní od začátku dokonce, trochu jako naše Dědictví, skvělý a byl bych rád, kdyby mých 5* hodilo ten film do červenejch, což se ale nestalo. Pro mě ale 100%. Jo a ještě k dabingu - ten byl taky skvělej, dobře to ti brňáci v tom 93 nadabovali, jen co je pravda. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorej každý aspekt sa nesie v duchu najlepších osemdesiatkových tradícií so všetkými kladmi aj zápormi, ktoré k tomu patria. Nad nudnejšími momentmi našťastie prevažujú tie vynikajúce a úplne najlepším z nich je scéna, v ktorej hrdina robí antikampaň dvom skazeným skorumpovaným stranám, z ktorých ani jedna nie je pre mesto riešením. Silná paralela so súčasnou politickou scénou na Slovensku a našimi poslednými voľbami je čisto náhodná, ale geniálna. "Vote for None of the Above!" (7/10) ()

Zabriskie 

všechny recenze uživatele

Jedna z mmoha komedií o tom, jak chudák přijde k obrovskému bohatství, se sice obešla bez klasického zkažení hrdiny penězmi a následném zjištění, že předtím se měl nejlíp, zato je ale nudná a z mysli diváka zmizí okamžitě po závěrečných titulcích. Velkou chybou filmu je i herecké obsazení – nijaký Richard Pryor a rádoby vtipný hřmotný humor Dana Aykroyda. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Richard Pryor byl velká komediální hvězda 80. let, takže jsem čekal velkou zábavu, ale opak byl pravdou. Po filmu NEVIDÍM ZLO, NESLYŠÍM ZLO jsou BREWSTEROVY MILIÓNY dalším zklamáním na jeho účet. Ne že by on byl zas tak špatný, ale scénář mu poskytuje naprosté minimum dobrých hlášek a přestože mu zde kryje záda další výborný komik John Candy, film je až bolestně nezábavný. Navíc prakticky chybí písničkový doprovod, což je mínus.____Pokud chcete vidět nějakou povedenou "Hillovku" 80. let, doporučuju buď akční EXTRÉMNÍ PŘEDSUDEK nebo známou krimi-komedii 48 HODIN. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Toto je již sedmá filmová adaptace stejnojmenného románu George Barr McCutcheona z roku 1902. (mi-ib)

Reklama

Reklama