Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Eberhartová (Nicole Kidmanová) je úspěšná televizní producentka, která však kvůli násilnému incidentu, vyvolanému jejím kontroverzním pořadem, dostane v prestižní televizní společnosti výpověď. Když se následkem toho zhroutí, přestěhuje se s manželem Walterem (Matthew Broderick) a dvěma dětmi z Manhattanu do dokonalého moderního městečka Stepfordu. Všechno zde se zdá tak perfektní, že to je až neuvěřitelné. Zdejší ženy se skvěle starají o své protějšky, o domácnost, a dokonale plní své manželské povinnosti. Joanna si společně se svými přáteli - spisovatelkou a vyléčenou alkoholičkou Bobbie (Bette Midlerová) a extravagantním homosexuálem Rogerem (Roger Bart) – záhy uvědomí, že zde něco není v pořádku. A že nic není takové, jak se na první pohled zdá… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli mi to přišlo vtipné? Zpočátku docela ano. Jestli znám podobně zdeformované dívenky? Ano. Jestli mi přijdou vtipné? Ano, pokud s nimi nestrávím víc času než kolem mě stihnou vytvořit kruh a nezačne lynčování blonďatými loknami. A tak je to i s tímhle filmem. V takovémhle případě, když už je tu řeč o ovladačích, bych si u sebe přál mít ten Sandlerův, abych to všechno prostě jen přetočil anebo přemazal záběrem na babiččin kurník. Jsem si totiž jist, že i jeho nájemníci by dokázali vymyslet duchaplnější zábavu. Jo a Nicole - kdy už konečně použiješ čudlík "přifouknout prsa"? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

O Stepforských paničkách sem měl zdaleka jiný mínění než se z toho nakonec vyklubalo. Nicméně to tomu stejně moc nepomohlo. Ze začátku sem ani nechtěl uvěřit, do jaký kraviny se to Nicol Kidman, Broderick nebo Walken nechali naverbovat, protože mi to přišlo jako docela stupidní film, naštěstí postupem času to celkem nabralo dech a i když se z toho nakonec stala taková sci-fi komedie, tak sem z toho měl rozhodně lepší pocit, než co na mě vysokočilo na začátku, ale i tak se mi to zdálo takový dost mdlý a o ničem ()

Reklama

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Začiatok zaujímavý,veľké očakávania zo zážitku z knižnej podoby, no zhrozene som sa pozerala ako sa film pribúdajúcimi minútami rúti do záhuby.Koniec absolutne tragický, takmer trápny. Nicole Kidman,ktorá bola pre mňa hlavným podnetom,prečo si tento film pozrieť však nesklamala.Nadchla ma ešte viac,než som predpokladala. A ešte škoda toho hrozivého dabingu... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Hlavně je to velká nuda. Snaží se to hrát si na hrozně vtipnou komedii, jenže toho vtipu tam je opravdu pomálu. Předlohu jsem nečetl, ale vyrozuměl jsem, že určitě nebyla humorná, možná vyznívala absurdně (četl sem od Levina jen oba díly Rosemary), jenže tohle? Vysvětlení, co se děje, přijde příliš brzy a potom už diváka naprosto nic nepřekvapí. Dokonce jsem si správně i typnul ten překvapivej závěr. Měli to pojmout jako mysteriózní thriller, dramatickou možná až kriminálku, kdy by hlavní hrdinka hledala, co se děje s jejími známými s vlastní individualitou, narážela na podivnosti na každým kroku, dostávala se do různýho nebezpečí, manžel by jí to nevěřil, a nakonec by se jí stalo v posledních záběrech totéž a udělal by to ještě její muž. Mohli do toho přimíchat špetku satanismu a modlářství (ti fanatičtí manžílci k tomu přímo vybízejí), mohlo to skončit nějakým opravdu temným skutkem. Jenže to neudělali. Určitě se snažili o masám co nejpřístupnější film, o jednoduchý, humorný snímek na nedělní odpoledne, relaxačku před prací., protože pokud se o právě toto nesnažili, tak se to šeredně nepovedlo. Z tohohle filmu mám rozpačitý dojem. Není to ani pořádná komedie, ani nic jinýho. Jenom rozpačitě přešlapuje před brankou vedoucí k silnici vedoucí k velikosti. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že původní The Stepford wives jsem neviděl a rozhodně se to chystám napravit. Protože s tímto - sice trochu feministicky laděným - zajímavým tématem si Frank Oz ne zcela poradil. Udělat komedii nebyl zrovna ideální nápad..a nezachránila to ani Nicole Kidman. "'I'm going to use a pinecone as the baby Jesus this year.' 'And I'm going to attach a pinecone to my vibrator and have a really merry Christmas!'" ()

Galerie (79)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se měli původně objevit sourozenci John Cusack a Joan Cusack, pro které by to bylo už 9. společné účinkování před kamerou! Jejich role nakonec převzali Matthew Broderick a Bette Midler. (imro)
  • Nicole Kidman souhlasila s účastí ve filmu teprve když slyšela jméno režiséra Franka Oze. (Petr23)

Reklama

Reklama