Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Recenze uživatele SOLOM. k tomuto seriálu (10)

Žrouti (2016) 

„Rád vařím a vím, že to umím a holkám se to líbí…“ (Midi Lidi to zpívají zkráceně a tvrději…). No tak tento „kulinářský“ miniseriál stojí hlavně na vulgarismech, honění, žraní psů a soubojích dvou rivalů. Celková kvalita jednotlivých epizod je dost různorodá. Občas se u nich divák zasměje, ale většinou je tato parodie na „vaření“ dost trapná a některé hlody nebo situace, které se pořád opakují, časem přestanou být i zábavné. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk však zaujmou jen velmi okrajovou skupinku diváků. Asi nejvíce mě pobavila Jana Plodková a v první epizodě Zuzana Stavná – která není kurva, ale ráda „uvolňuje“ všechny pány v dohledu… ()

Epizoda 1 (2016) (E01) 

„Takže kalhoty dolů a vyvětráme Bertíka – Nemůžem si normálně zašukat? – Mám svoje zásady, kundička je iba pro manžela…“ No první díl tohoto Streamového „kulinářského“ seriálu nikterak zvlášť neokouzlil, ale několik vtipných hlodů a vulgárních hlášek by se tu přece jenom našlo. Chutnal Maxík? No nevím. Nicméně ta úvodní písnička celkem pobavila a jsem zvědavý, kam se to posune dále. ()

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Tak druhý díl byl slabší, než ten předchozí. Už ani těch pár sprostých nadávek nezabralo, jak by asi mělo. Zbytečně moc kecání, málo humorných momentů, no prostě nuda! Začínám mít neblahé tušení, že by tohle mohlo mít sestupnou tendenci a nezachrání to ani známé tváře ani ty vulgarity. ()

Epizoda 3 (2016) (E03) 

Ach jo. Tak ani třetí díl moc nezabral. Sice se dozvíme, co Robert jedl za lahůdky už od narození, opět nebude chybět několik peprných výrazů a všechny celebrity se na jeho „křest“ s prominutím vysraly. To už tak prostě bývá, když je někdo namyšlený kokot, co má navíc úchylku žrát nejrůznější zvířata. Navíc mu stará chodí „ochcávat“ zahrádku i se psem. Ty pasáže s ní patří k tomu nejlepšímu. ()

Epizoda 4 (2016) (E04) 

Jj, tak slovena to rozjíždí s tím honěním ve velkém stylu. Ale kurva to není!!! No čtverka teda taky žádné terno, ale alespoň se na place objevil konečně i Míra Hejduk a hacknuté video ala Láďa Hruška s tkaničkami a kečupem – no jo i já věřím, že by se takoví retardi našli. Jen pořád nechápu, proč je u toho mini-seriálu označení „horor“ mezi žánry. Snad jen kvůli těm „sežraným“ zvířatům. Jinak si to nedokážu vysvětlit… ()

Epizoda 5 (2016) (E05) 

No to čumím, chlapci nám lehce přitvrdili. Sice opět žádná sláva, ale alespoň na okamžik jsem v tom kromě vulgarit zaznamenal i nějaký ten posun. Kromě každodílného honění - které už začíná být trapné, se tu dočkáme i nekompromisní tiskovky, Kokta i ostatní „kamarádi“ Roberta se začínají vybarvovat a on pořád zůstává tím nafrněným čurákem. No už se „těším“ na ten souboj dvou retardovaných Titánů. ()

Souboj titánů: Rajská omáčka (2016) (E06) 

Tak a máme tu souboj obou „šéfkuchařů“. Epizoda je sice výrazně kratší, než tomu bylo u předešlých dílů, ale to vůbec nevadilo. Ba právě naopak. Klidně se bez těch opakujících vulgarit, všeho toho honění a žraní psů obejdeme a podíváme se na umění obou pánů. Tady můžeme porovnat cenu a hlavně postup obou rajských omáček. Každý to pojal pěkně po svém, Míra levně a rychle, no a Robert draze a z kvalitních surovin. Každému dle jejich chuti. Osobně bych si však nedal ani jednu variantu, páč nemám rajskou rád… ()

Souboj titánů: Steak (2016) (E07) 

Souboj Titánů pokračuje a po nepříliš přesvědčivých rajských omáčkách tu máme parádní steaky. Já tedy každopádně upřednostňuji pořádný flák masa, takže v tomto díle si mě získal samozřejmě Robert. Takový kuřecí steak s broskví a salámem bych si samozřejmě taky zobnul, ale Míra tenhle duel v mých očích prohrál. Každopádně tyhle zkrácené verze (díly) mi jsou sympatičtější, než ty dvanáctiminutové. Nicméně se konečně zdárně blížíme ke konci tohoto seriálu. ()

Souboj titánů: Finále (2016) (E08) 

Finále kuchařského souboje je tu a já si hned vzpomněl na Specialitu šéfkuchaře. Tak tento díl patří k těm nejlepším, co nám Žrouti nabídli. Samozřejmě ani tady nesmí chybět sprostá mluva, opět se bude ručně „uvolňovat“ a i Plodková se objeví na scéně. Robert je mazaný a Míra nemá prostě šanci. I porota má „gurmánský jazýček“ a pěkně se nadlábne. Já byl s tímto závěrem Souboje Titánů spokojený. I té trapnosti ubylo. ()

Epilog (2016) (E09) 

Tak závěrečná tečka už zase sklouzla do obyčejného průměru, ale proč si nezavařit z „Míry“. Robert dovedl svůj kulinářský um do extrému a fajnšmekři se můžou nadlábnout. Přece jenom mi tam však chybělo nějaké pořádné finále s tou Slovenou (no to honění ne) a nějaká ta „vložka“ s Plodkovou. Nicméně jsem rád, že mám tento miniseriál za sebou. Zazvonil zvonec a Žroutů je snad už konec… ()

Reklama

Reklama