Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mezi tímto a být bombardován upoutávkami na Ostrov a Černé vdovy mě těší jaké popularitě se nyní těší Jana Plodková, kterou znám už od dob Protektora nebo Comebacku (byť teda to byla spíš minirole, kterou už nejspíš většina lidí zapomněla). Žrouti jsou stopáží i humorem dost specifická věc - čili tedy naprosto ideální věc pro internet. Bodují zejména v rámci parodie. ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Todle Stream solidně zmrvil. Jak Luxus na talíři, tak Vaříme s Mírou jsou parádní vtipné kraviny které si člověk pustí v pauze mezi fotbalem. A tak naše klučiny napadlo, že když to funguje dobře osamoceně, tak to určitě bude fungovat dobře i jako celek. A ona chyba lávky. Jde o tupou a naprosto nevtipnou kravinu ze které je člověku akorát blbě. Jednu hvězdu dávám za znělku, která je tak debilní až ji člověk z té hlavy nemůže dostat. 20% ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Úchylná úvodní písnička navodí skvělou atmosféru ujeté komedie, bohužel však dostanete jen zbytečně vážné drama o tom, jak Mikluš (kuchař z Luxusu na talíři) jí v zákulisí chráněná zvířata. Po třech dílech jsem to chtěl zabalit, jen zvědavost mě donutila pustit si další díly a musím říct, že čtvrtý a pátý díl už mají nějaký dějový obsah a seriál se dost zvedl. Jsem zvědavý, co přijde dál. Edit - přišlo jen hodně špatné a zbytečně šokující finále, takže nakonec jednu hvězdu ubírám. ()

Agoran 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po čtvrtém díle. Stále horší a horší... Zatímco dva doprovodné seriály jsou skvělé, tohle je balast bez nejmenšího nápadu či humoru. K tomu obsazování očividných neherců (novinář) a divákovi je pak naprosto jedno, co se na obrazovce děje. Jediné, čím se snaží odlišit, je vulgarita, která je však tak prvoplánová, že jen dokresluje celkový zmar. Očekávám konečnou pointu ve stylu "jak lidé nadávali na oba doprovodné seriály, než zjistili že jsou parodií, tak stejní 'kritici' teď nadávají na kvalitu spojujícího seriálu, aniž by se poučili", ale to asi dávám tvůrcům až příliš velký kredit. Jasně, jde jen o webovou minisérii, ale nevidím důvod, proč na ni klást menší nároky, než na konvenční televizní tvorbu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hele, co je to za pičovinu, že žereš psy?" Tak se nám Stream.cz pokusil z popularity Roberta Mikluše a Míry Hejduka recyklovat ještě trochu sledovanosti a u mě to tedy po přetrpěných třech dílech skončilo. Tudy totiž cesta k mému žaludku nevede - pouze se to snaží vyvrhnout na světlo jeho obsah. Ale ten já nedám a víc než jednu hvězdu taky ne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama