Reklama

Reklama

Tři billboardy kousek za Ebbingem

  • Velká Británie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie (Woody Harrelson). Tímto nezvyklým činem začíná bitva mezi Mildred a zástupci zákona. Když se do věci vloží ještě další policista (Sam Rockwell), nevyzrálý maminčin chlapeček se zálibou v násilí, souboj mezi místním policejním oddělením a osamělou, ukřivděnou a hlavně rozzuřenou bojovnicí se může rozjet na nejvyšší obrátky. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 149)

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Film coenovskejší než Coenovky. Výborne napísaný a zahraný kus, ktorý je premenlivejší a nepredvídateľnejší než kurz Bitcoinu. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Za posledních 365 dní snad první film, u kterýho jsem měl už v první polovině sto chutí se sebrat a jít pryč...pryč k počítači a vrazit mu sem plných *****, abych mohl v klidu dokoukat druhou polovinu. Všechny tři hlavní postavy skvělý, vývoj postav skvělej, všechno skvělý. Doufám, že to není první a poslední letošní potěšení podobnýho rázu. ()

tomo41 

všechny recenze uživatele

"You old cunt! I'm not old, Robbie." Musím povedať, že som do tohto filmu nemal veľké očakávania, keďže 7 Psychopats ma naposledy veľmi sklamalo. O to príjemnejšie však bolo moje prekvapenie. Three billboards sú fenomenálne napísaným a snáď ešte lepšie zahraným snímkom. McDonagh opäť ukazuje jeho svojský prístup k veciam a prináša veľmi osviežujúcí vietor do vlny tuctovej kinematografie. Som zvedavý koľko Oscarov si tento film odnesie, minimálne 3 by som mu doprial. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

McDonagh zatím ve své nejdramatičtější poloze. Vlastně mi tentokrát přišel tak trochu Coenovský. Autorův pověstný humor (a trpaslík) ale ani tentokrát nechybí, ale není tak intenzivní a v popředí jako v jeho předešlých filmech. Typicky Burwellovský soundtrack i jeho písníčková část se k této dramatičtější poloze dobře hodí. Skvěle napsané i zahrané postavy jsou u McDonagha samozřejmostí a i tentokrát tuto svou devízu potvrzuje. Scénář je opět skvěle vystavěný a hlavně nepředvídatelný, což v době, která přeje naplňování předvídatelných šablon, vždy ocením. Závěr pak diváka nutí k určitému zamyšlení. Ani vlastně nevím za co ubírám tu hvězdičku... Zní to iracionálně, ale možná jen za to, že jsem čekal nevázanou našláplou jízdu ve stylu Sedmi psychopatů? ()

Derny 

všechny recenze uživatele

Originální od začátku do konce. Výrazné, svým vystupováním na pohled afektivní postavy, přesto přirozené, ke svému chování mající důvody. Dojemný, reálný, vypovídající film. Černý humor plus. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Redneck kam se podivas a mezi nima zenska, kterou bych fakt nechtel nastvanou potkat. Skvele postavy.. skveli herci.. skvela podivana. ()

Trojkol 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nedýchala jsem a srdce mi bušilo jako o život. Cítila jsem skoro fyzicky Mildredinu ztrátu a k slzám mě dojímal Jason. Celý to byla jedna velká bolest a příkoří tak obrovský, že smutkem snad dnes ani neusnu. A přitom v tom bylo tolik pochopení. Z mmoha stran naprosto nepochopitelnýho. Výjimečný. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Prva polovica az dve tretiny vynikajuce, v druhej sa objavuju problemy. Jedna z hlavnych deviz filmu, nepredvidatelnost (pribehova aj charakterova), miestami sklza do prekombinovanosti a ubera tak na uveritelnosti dobre nastolenej civilnej atmosfere. Niektore situacie su zbytocne prehrotene a trochu prvoplanovo sokujuce, co film chvilami robi viac karikaturisticky ako autenticky. Ale celkovo je to velmi zaujimava mozaika paradne napisanych a este lepsie zahranych charakterov, mnozstva britkych hlasok a velmi originalne ponateho, jedinecneho pribehu. Bol tam nabeh na 5 hviezd. ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Místy vtipné dialogy, ale jinak mi tento snímek ve srovnání s jeho vrstevníky z řad filmových děl připadá silně přeceněný a dobře vlastně nechápu, proč je tak pozitivně hodnocen. Je to takový odpočinkový průměr, který v mysli brzy zapadne, nic víc. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tklivý příběh o bezmoci, beznaději a naopak naději a poznání, že věci mohou být složitější, než se zdá. Skvělý námět, dobře zahrané, hodící se hudební doprovod. Za mne 70%. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Od McDonagha mě "V Brugách" bavilo, ale asi to pro mě nebylo tak úžasný, jako pro spoustu ostatních, Sedm psychopatů šlo trochu mimo mě (moc překombinovaný a rádobyvtipně pomatený), ale tímhle mě dostal. základní dějová linka je kupodivu o třech billboardech, který si pronajme skvělá Frances McDormand, která mi tu trochu připomněla svoji postavu z Farga. A vlastně v něčem i styl ranných filmů Coenových, než to začali sázet víc rutinně. Woody Harelson i Sam Rockwell taky září. Celý to dobře balancuje na hraně černé komedie a vážnejších dramatických not. Moc nevím co vytknout, opravdu hodně povedený. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

70% — Už, už jsem měl připravený slogan: „Teroristka“ bez toho, aby tvůrci na konci ucukli. Jenže oni nakonec taky ucukli, i když nás nechali si úplný konec domyslet. Příjemně nejednoznačné postavy, ze kterých asi nejlépe vychází nešťastný šerif v podání Woody Harrelsona. Snad jen škoda, že jsme se nakonec nedozvěděli, whodunit. Ale o tom ten film nebyl. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Hodne preexponovane, zvlastne az "fargovske", ale svojim sposobom velmi mile s jedinecnou atmosferou. Kusok mi sadol a i vsetky uletene postavy v nom. Odporucam, ma to fakt osobitu atmosferu. To, co mi na zaciatku prislo az moc pritiahnute za vlasy sa casom, ako clovek poznaval bolestne osudy zucastnenych, menilo. Rozhodne neobycajny a zaujimavy film s vybornou Frances McDormand a dalsou prejadou dobrych hercov. Vynikajuce melodie a songy v zavere, urcite rozsiria moju hudobnu kniznicu. ()

simon84 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem zase pustil a zvedam na 5. Ten film je krasnej. Celej casting je dokonalej a fakt me bavilo sledovat prakticky vsechny postavy na platne. McDormand, Rockwell, Woody, Dinklage... super zahrane v kazde scene. Chvilema je film dojemny, chvilema poradne detektivni drama... super. ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Ano. Ano. Ano! Čekal jsem od filmu maximum, ale ta elegance se kterou McDonagh divákovi servíruje snímek je až nestydatě krásná! Obsazení a herecké výkony na jedničku. Bravo! 100% ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

MOŽNÁ TROCHU SPOILER, ALE JINAK TO OKOMENTOVAT NEMŮŽU: Nádherně až nestydatě otevřenej konec ... to se jen tak nevidí, ať si divák domyslí sám. Za tu odvahu tleskám.. ale chápu, že to asi sem tam někdo nepřekousne a vyjádří to v celkovém hodnocení. Protože určitě nejen já bych se chtěl dozvědět o osudech lidí toho městečka, tedy aspoň těch do děje vtažených, daleko více ... ironie života ve své zhuštěné podstatě. ()

xmy 

všechny recenze uživatele

Jak je u McDonagha zvykem, perfektně napsané a zrežírované, herecké výkony též skvělé (zejména Frances McDormand a Sam Rockwell). Dialogy též dobré a místy vtipné. Přemýšlel jsem i o maximálním hodnocení, ale trošku mi vadil konec a Bruggy to prostě nejsou. ;o) Každopádně ale jeden z nejzajímavějších filmů poslední doby, co určitě stojí za zkouknutí. ()

jura-roy 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, který si rozhodně zaslouží být v červeném. Nemyslím, že zdejší komentáře o tom, že do půlky je to skvělé a pak jen dobré, jsou zcela pravdivé. Dle mého je to jedna velká jízda a i druhá půlka filmu je hodně povedená. Hlavně zatleskejme výběru herců, kteří to posouvají na 5*. ()

Folky 

všechny recenze uživatele

McDonagh je pro mě jedním z nejzajímavějších režisérů od jeho předchozího filmu Sedm psychopatů. Three Billboards má blíže spíš k In Bruges. Zvláštní atmosféra, tvrdé momenty a humor je spíš doplňující. Nechybí překvapivé momenty a chvíle, kdy jsem kdy mi bylo opravdu nepříjemně. Vlastně nemám co vytknout, mohl bych jen vyjmenovávat co všechno je tu skvělé (všechno). Dost možná nejlepší film roku. ()

Související novinky

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

Nový film režiséra V Bruggách má obsazení

30.10.2021

Režisér a dramaturg Martin McDonagh za svou kariéru natočil doposud jen tři filmy, všechny ale sklidily obří úspěch, pobraly několik prestižních ocenění a samotný tvůrce si díky nim vytvořil pověst… (více)

Co chystá režisér V Bruggách?

Co chystá režisér V Bruggách?

16.06.2021

Britský režisér Martin McDonagh byl díky Třem billboardům kousek za Ebbingem blízko Oscarovi, nakonec si ho ale odnesli pouze Frances McDormand a Sam Rockwell. To ale nic nemění na tom, že jeho… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

Shia LaBeouf si zahraje svého otce

19.03.2018

Hvězda Transformerů si v posledních letech užila spoustu průšvihů, zároveň však opakovaně dokázala, že před kamerou pořád umí. Ať už se podíváte na válečný akčňák Železná srdce, nezávislák American… (více)

Reklama

Reklama