Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Taký parádny začiatok druhej serie a nemastný neslaný stred ktorý by sa dal jednoducho preskočiť. Frank Castle ako Punisher je späť. Za mna lepšie ako prvá priemerná séria ktorá ale mala tiež niektoré slabšie epizódy a niektoré zase vydarené. Niekedy fakt nepochopím prečo majú seriály od marvelu 13 epizód, určite by stačilo aj 10 a poriadnych. inak aj prekvapilo že dostala druha séria konečne české titulky, niekedy neboli k dispozícii. 4* ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Rozjezd super, pak trochu nahoru a dolu. Návrat k záporákovi z první série divnej a moc ukecanej (a ubrečenej), byť zrovna motivy s ním související vedly k dost fyzickejm pasážím, v kterých se stříhalo flashbacky jak nožem do masa. Novej záporák je lepší. Hlavním kladem ale pořád zůstává Bernthal, kterej je jako konstantně bručící a hekající Punisher boží, ten mix starosvětskýho taťuldy s nesmrtelnou zabijáckou mašinou s kodexem mu prostě sedí. Ostatní postavy jsou ok, až na Punisherovýho sidekicka, kterej pořád explicitně předříkává, co zrovna dělaj a cítí se provinile: "Hej Franku, sedíme tady na střeše a čekám na Billyho. Ale proč to děláme? Blah blah blah." ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to konečně dokoukal(jo já vím, jsou to skoro dva měsíce). A s těžkým srdcem musím říci, že zklamání. První řada mě hodně sedla, ale tohle bylo roztahané až běda. Místy zbytečně natahované, překombinované, a hlavně neuvěřitelné co postavy vydrží. Jsem si dost vědom, že je to podle komiksů, ale po tom všem co několik postav zažije by se těžko udržely na nohou. Má to skvělé momenty, ale taky hluché místa(Krista a Billy). Někdy to krásně šlape, a pak přijde moment, který to celé zabije nějakou nelogičností. Některé linky jsou nevyužité, nebo díky některým zvratů ztrácí význam. Je to velká škoda. Přesto nemohu jít pod 7/10, kvůli Jonu Bernthalovi, nekompromisní akci a těm desítkám skvělých momentů. Ale zklamaný jsem o tom žádná. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher se vrací v plné síle a jde opět přes mrtvoly byť na konci je tak strhaný, že sám od mrtvoly nemá daleko. Jon Bernthal je v téhle roli tak přirozený, že si nedovedu si představit, že by dnes hrál Punishera někdo jiný. Trošku mě štvalo, že Russo se zpátky vrací na scénu, vůbec by mi nevadilo, kdyby měl více prostoru kněz Josh Stewart, který po Collectorovi tu předvádí velké věci a jako záporák je více než solidní. Dinah Madani jako vždy úžasná a nemohu se na ní vynadívat , Mahoney otravný, ale správňacký a nová postavička Giorgia Whigham byla sice ze začátku dost otravná, ve finále jsem si jí oblíbil. Pár dílů bylo sice pomalejších, ale ve výsledku opět spokojenost a finální tři díly opět nabušené jak kráva. 90% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy Dinah Madani (Amber Rose Revah) navštíví Dr. Dumont (Floriana Lima), naleje jí právě doktorka víno s anglickým názvem Decoy (česky návnada), což vtipně sedí do kontextu příběhu. (zbyshek)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Shoot For Thrills“ od L.A. Guns. (Duoscop)
  • Detektiv Mahoney (Royce Johnson) na začátku epizody zmíní organizaci Iluminati. V komiksech jde o několik vyvolených jedinců, kteří rozhodují o dění po celém světě, mezi které patří např. Iron Man, Mr. Fantastic, Doctor Strange či Black Bolt. (NiWi)

Reklama

Reklama