Reklama

Reklama

Zpívající detektiv

  • Česko Detektiv (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spisovatel Dan Dark je nemocný a musí nějaký čas strávit v nemocnici. Na lůžku se mu však v horečkách začne odvíjet děj jeho první knihy. V halucinacích vidí muzikálová čísla jako skutečná. Sám se stává hlavním hrdinou - detektivem - a se zaujetím vyšetřuje záhadnou vraždu prostitutky v Los Angeles 50.let. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tohle byl...ehm dost divnej film :D Ani sama nevim co si o tom mám myslet. Od toho filmu jsem čekala něco trochu jinýho, čekala jsem spíš, že bude celý díl "snít" a představovat si ten příběh, ne, že to bude takhle propojené. Prvních asi tak dvacet minut mě hrozně nudilo, ale pak se to rozjelo a dalo se na to koukat, ale ten konec jsem teda trochu nedávala, to jsem v jednu chvíli vůbec nevěděla co se to děje :D Taky jsem čekala o něco víc písniček, ale Robert vážně ví, jak mě překvapit, věděla jsem, že zpívá, ale až mi to vyrazilo dech, když jsem ho slyšela. Ani snad nemusím říkat, že herecký výkon předvedl brilantní. 3* ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Žádná detektivka, žádný muzikál, jen nemocniční horečnatý sen pisálka brakových detektivek. Plete se mu realita, halucinace, vzpomínky, útržky a postavy z vlastních románů. A divák na tom zřejmě bude stejně. Výborný Robert Downey Jr., k nepoznání namaskovaný Mel Gibson a spousta dalších známých tváří v až příliš rozháraném filmu. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Je libo přesvícenou nemocnici nebo krásně atmosferický noir? Nevyzpytatelný filmový trip s hrubozrnným slovníkem v každém druhém políčku, legendárními songy a Robertem Downeym, který si podmaňuje každou scénu. Na diváka je celý film šílený podraz, protože snad neexistuje jednoznačný způsob, jak si tu kterou scénu vyložit, ale díky sympatické odvaze přeskakovat od sexuálních otevřeností k muzikálu a od nerozdýchatelné satiry k poutavé psychologii se nemůžu nijak výrazně zlobit. Tenhle typ beznadějného hledání základní příběhové nitě mě totiž baví. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nějak mi asi uteklo o čem ten film byl. Jednalo se o drama? Komedii? Muzikál? Detektivku? Všechny tyhle žánry jsou zapletené do sebe. Většinu filmu jsem prozívala a z celého filmu mě bavili dvě scény - hudební scéna s Katie Holmes a další hudební scéna s Melem Gibsonem, který se mi z celého filmu líbil nejvíce. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Podivný film od kterého jsem čekal něco ve stylu Policajta v Beverly Hills a dostalo se mi mnohem víc i mnohem míň. První půlka filmu byla o spisovateli který leží v nemocnici, přemýšlí o tom jak ho svět zneuznal, flirtuje se sestrou, kecá s uměle plešatým Melem Gibsonem a má nemocnou kůži. Ovšem ta druhá půlka byla jakási rozkouzkovaná detektivka prolínající se s životem spisovatele která vytvořila ve filmu dokonalý maglajz. A tak sem se dočkal tragických, vtipných i silně erotických scén. Tak dobrý mišmaš jsem dlouho neviděl a tak špatnou krimikomedii taky. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 17. ledna 2003 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

Herecký návrat Mela Gibsona

Herecký návrat Mela Gibsona

17.08.2008

Mel Gibson patřil ještě před pár lety mezi největší herecké hvězdy, ale za posledních šest let prakticky nic pořádného nenatočil. Nepočítáme vedlejší role v béčkovém thrilleru Paparazzi nebo podivném… (více)

Reklama

Reklama