Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (319)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešili ma dve sekvencie ( stretko s Disney princeznami a spevácke predstavenie Vanilopky ). Práve tieto dve scény, sú vrcholom animáku, ktorý sa snaží o nejaké to morálne posolstvo, ale pokiaľ vám je viac ako 25, tak tam predsa len uzriete nejaké to pokrytectvo. Komerčná doba je ale taká a človek sa s tým musí nejako zmieriť. Ak však na dve hoďky vypnete svoj režim reálneho myslenia, budete pobavení ( a to si ešte počkajte na čerešničku po záverečných titulkoch ). P.S. Vďaka za skvelú, občasnú elektronickú hudbu, ako z rokov 80. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

57. celovečerní Disney Ultimátní moderní Disneyovka plná easter eggů a různých vtípků. Kdo sledujete jen v češtině, zkuste někdy i originál, protože už jen propojení těch postaviček s konkrétními herci je něčím, nad čím se budete usmívat. Gal Gadot jako Shank, Jane Lynch, Alfred Molina... :) ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak už psali nějací kolegové přede mnou - kouzlo je pryč. Ač jsem příliš pozdní ročník na to, abych hrával arkády, přeci jen i pro mne měl první díl nostalgickou atmosféru. Jo, scény s disneyovskými princeznami jsou super a jisté aspekty interpretace fungování internetu také, ale příběh je tuctový a nudný až hanba a celé je to takové příliš době-poplatné. Plus musím přičíst (nebo odečíst), ač za to originál nemůže, překvapivě špatný dabing... 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stále je to napísané dobre a Ralphova postava sa super vyvíja. Len by som čakal viacej fórikov ako bol Disney. Snaha rozprávať tému viac na vážno oceňujem. Pretože takéto príbehy u deciek treba. Ale neviem sa zbaviť pocitu že je to od určitého momentu veľmi moralizujúce a aj samotné finále ma nechalo pomerne chladným. Je tu ale prierez pekných odkazov a vtipov, ktoré potešia. Len mi to už nepríde také konzistentné. Na to, že sme sa dostali do sveta internetu sa drží film na uzde. Čo je pri niektorých scénach - reklamy, hry pre deti, dark net... trochu škoda. Gal Gadot aj animovaná vyzerá super. A Disney princess rulez! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

ČSFD projekce, Cinestar Anděl: Takhle se má dělat pokračování! Chytré, chytlavé, zábavné. První hodinka a půl mě bavila, skvělé Easter Eggy jak na Disney postavičky, herní svět, tak i na internet samotný (spam, programy z internetu, vyhledávač,...). Poté následuje slabší pasáž (cca půl hodinky do konce), která rozhodla, že po třech letech stále marně čekám na 5* animák. Je to pasáž, kdy se přejde na "rodinnou notu" a přidá se poučení pro děti (částečně o tom, jak to chodí na internetu, částečně o přátelství), což je samozřejmě skvělé pro ně, ale já sem na to už moc starej a tahle pasáž filmu mi dala slušnou facku a lehce mě zprudila. Závěr už se pak celkem dost natahuje, nicméně potitulkové scény jsou super! Byl jsem na pokračování Raubíře hodně natěšený, dokonce i trailer jsem zhlédl, proto jsem měl obavy, že jsem opět přehypovaný a budu zklamaný. Zklamání se však nekonalo. Film jsem si užil, několikrát jsem se i od srdce zasmál a chyběl jen kousek, abych sáhl po plném počtu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Film mimo iné obsahuje aj priamu narážku na sci-fi TRON (1982), konkrétne na typické preteky z tohto filmu. (ČSFD)
  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) má na sobě pan Litwak cedulku se jménem Stan, v tomto díle má cedulku se jménem Del. (LaserJet)
  • Když Ralph padá do šatů Sněhurky, má na sobě stále svoje oblečení. V momentě, kdy do něj spadne, zmizí jeho oblečení a zůstanou jen šaty Sněhurky. (LaserJet)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama