Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (319)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Ralph mě nedostal tak jako ten první, přestože měl spoustu dobrých nápadů (vyskakovací reklamy a Adblock byly dokonalé), jenže mi až příliš chyběla atmosféra z předchozího filmu. Jsem už příliš namlsaný, na netu jsem denně, ale kdy si můžu zahrát nějakou starou arkádu? V internetovém Ralphovi mi prostě scházela ta dávka nostalgie, kterou jsem dostal minule, tentokrát ji nahradila jedna velká vyskakovací reklama na Disneyho, a i když jsem se fakt dobře bavil, nebyl to už takový zážitek. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

A je to tu. Konečne je to tu. Najväčšie očakávanie roku 2018 konečne dorazilo, aby som si ho mohol pozrieť a povedať, že ma film ani v najmenšom nesklamal. "Ralph Breaks The Internet" je pre mňa skvelé pokračovanie filmu "Wreck-It Ralph" z roku 2012. A hoci si myslím, že prvý film bol o niečo lepší a mal rozhodne viac čo ponúknuť (napriek tomu, že je to oveľa menšia story) tak pokračovanie sa rozhodlo ponúknuť viac nového a venovať sa viac svetu internetu, kam Ralf s Vanellope budú cestovať, aby zachránili jej hru. Osobne poviem, že som vôbec nevedel kam bude príbeh nasledovať a ku koncu sa dokonca vo filme naplno prejaví jeho hlavná myšlienka. Myšlienka, ktorá je podľa mňa skvelá, a ktorú by deti (a dokonca si myslím aj dospelí) mali v tomto prevedení vidieť. Niekedy je treba nechať ľudí ísť svojou cestou. A neznamená to, že nás budú mať radi menej alebo, že ich stratíme. Len sa posunieme ďalej. A máme radosť, keď sa s priateľmi uvidíme znovu. Všetko sa posúva. Meníme sa a rovnako aj svet okolo nás. A netreba ostať na jednom mieste. Dokonca som si hovoril, že pred 13-timi rokmi som to mal asi vidieť spracované v nejakom filme tiež a možno by som jednal v určitej situácii inak. Okrem toho si myslím, že tento film vie pracovať so svojim prostredím tak, aby z toho nebola obrovská reklama na všetko možné. Nedá sa tomu vyhnúť úplne, no príbeh je natoľko silný, že ma to nijakým spôsobom nerušilo. Film dokázal s tým pracovať veľmi dobre. Okrem toho musím povedať, že svet internetu vyzerá absolútne fantasticky. Dokonca by som tam sám chcel byť a stráviť tam čas. Vyzerá to fantasticky. Niektoré fóry občas nefungujú, no potom sú tu také, na ktorých som sa skutočne poriadne pobavil. A je pravda, že Felix a Calhoun sú tu viac-menej do počtu a možno uvidíme s príchodom DVD krátky film s ich starostlivosťou o deti. Pretože po tom, čo sa to otvorí sa k tomu už nikdy nevrátime. A je to škoda, len myslím si, že by to film až moc natiahlo. A sústredí sa na to, na čo je treba. Priateľstvo medzi Ralfom a Vanellope. A bavilo ma to sledovať a nepotreboval som vidieť čo bude s tými odbočkami, ktoré sa do filmu dostali. Tie neboli podstatné. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu ešte vrátim a som zvedavý, či sa k týmto postavám ešte vrátime. Pretože mám pocit, že je to veľmi uspokojivé ukončenie série. Hodnotenie: A ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem měl zase jednu ,, a simple escort mission'' do kina s omladinou. Ale přiznám, sám jsem byl zvědav protože film byl ve 4D a tento formát byla moje premiéra. Zatím jsem za nejvíc považoval 3D filmy v Imaxu. No co dodat. Možná u jiného filmu by mne kývání sedačky, foukání vzduchu a cákání vody nadchlo více, tady mi to přišlo takové o ničem... Třeba někdo ocenil, že když si malá hrdinka krkla, že se mu rozvibrovala záda sedačky...mne to nenadchlo. Já spíše uvítal u všelijakých těch automobilových závodů, že díky ofuku se v sále trochu rozhýbal zcela vydýchaný vzduch a mé plíce se dostaly k pár litrům kyslíku navíc... Film nijak neurazil, některé scénky ukazující jak to chodí na netu byly celkem vtipné. Přesto jsem jasně poznal, že nezadržitelně stárnu. Zatímco v Arabele hned jak se pan Majer ocitne v Pohádkové říši rozeznám všechny bytosti od vlka, vodníka, po trpajzlíky, tady jsem se moc nechytal. Omladina ale hrdiny znala a řádně si jejich účast ve filmu užívala. Ale tak špatně na tom zase nejsem, protože Lociku a Elsu jsem poznal ! Ke konci filmu jsem pravda díky absenci kyslíku možná i klimbnul, ale poněkud neurvalé kývání sedačky mne probralo poměrně rychle. Závěr? Ve 4D by mně zajímala třeba Tenká červená linie... Pro omladinu včetně té pubertální je film v poho a každý si tam něco najde. Přeci jen, pro ně je už internet a wifi něco, bez čehož přeci člověk dlouho nemůže nikde přežít. Dávám tedy za 3 viry. * * * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Omšelý a předvídatelný příběh, na který mě připravovaly upoutávky, naštěstí zachraňuje humor a nápaditý svět, ve kterém se to všechno odehrává. Ve výsledku si myslím, že je Raubíř Ralf a internet stejně dobrý jako první film a má i podobné slabiny. Kéž by se tak tvůrci rozhodli strávit (mnohem) více času v té Disney části, ve které bylo naprosto všechno...! ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přišla snad ještě lepší dvojka. Animace krásné a hlavně příběhově zajímavé a to do té míry, že se od začátku do konce člověk nenudí. Zábavné jak pro malé, tak pro ty větší, plné výborných vtípků a hlavně skvělých Easter eggů. Hodně podobně laděné jako také skvělý Ready player one. Příběh má co říct, není naivní a místy i dojme. Za mě nelze jinak než plný počet a rozhodně doporučit všem.....85%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) má na sobě pan Litwak cedulku se jménem Stan, v tomto díle má cedulku se jménem Del. (LaserJet)
  • Názov filmu sa objaví až v úplnom závere. (Astonko)
  • Film mimo iné obsahuje aj priamu narážku na sci-fi TRON (1982), konkrétne na typické preteky z tohto filmu. (ČSFD)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama