Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

První řada seriálu je pravděpodobně pro diváka, který nikdy nečetl knihy Douglase Adamse, zmatenou směsicí událostí, kdežto pro diváka, který je s Adamsovou tvorbou obeznámen, je seriál fantasticky zmatenou směsicí událostí. První série přináší obrovské množství akce, napětí, humoru, cestování v čase a zvláštních schopností na pozadí netypického vyšetřování podivného zmizení mladé dívky. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komedie/Sci-Fi? Kam se ztratilo slovo mysteriózní? Sem by sedlo jako pověstná část těla na pověstnou nádobu na vaření. Do sledování seriálu se mi popravdě moc nechtělo a ukázalo se, že by to byla veliká chyba. Seriál obsahuje spoustu akce, cestování v čase, stěhování duší a zvláštních schopností a v neposlední řadě velké množství inteligentního humoru. Bavil jsem se přímo parádně a doufám, že na mě ve druhé sérii znovu zaskřehotá Bart. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neopakovatelně osvobodivá a iniciační jízda fantasticky napěchovaná bizarními šílenostmi a gradujícím humorem, s hrdinou (Todd) směřujícím od pasivního tápání a rezignovaného povlávání k aktivnímu odevzdání se a (sebe)přijetí. Mistrně dotažený koncept holistického přístupu (Dirk a Bart), který nejen vedlejší postavy, ale i divák sám několikrát pocítí na vlastní kůži. Do pozdně podzimních večerů naprostá paráda. *** S O. na B12. *~ ()

Reklama

Majrek 

všechny recenze uživatele

Mně osobně okouzlil hlavně začátek série - byl úžasně Adamsovský - v originalitě, vtipných narážkách, absurdním chování postav i spletenci různých dějů. Postupně sice docházelo k rozplétání jednotlivých zápletek, ale zároveň se dál utahovaly vedlejšími ději, a to tak, že z nich nakonec vznikl gordický uzel všelijak zašmodrchaných myšlenek. A trochu mi tam nesedlo poměrně dost násilí, které pro Adamsovo vyprávění není typické. Ale budiž, rozhodně to byl vydařený filmařský počin... :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blazniva blbina, ktora bud ihned odradi, nadchne, alebo zaujme a budete zvedavy, "kde je pes zakopany". Obcas sa zadari a diel je napadity a vtipny, plny WTF-momentov a obcas je to tazka amatercina, skor trapna ako zabavna. Slabsi priemer. Berte to ako silny experiment a tunajsie vysoke hodnotenie berte silne z rezervou. Ak nie ste na totalne blbiny...ruky prec. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvom diely som si nebola istá, či v seriály pokračovať. Po druhom som si povedala, že ma to vlastne začína vcelku baviť. A po treťom? Pánimoji, narastajúca závislosť. Extrémne čudné, čudne extrémne, milo šialené, šialene milé a tak zábavné! Po miernom rozčarovaní sa zo seriálu stal klenot o cestovaní v čase a výmene tiel, plný úžasne uletených postavičiek, u ktorých sa však nezabudlo ani na príbeh, hĺbku a emócie. Od tretieho dielu ma to vlastne bavilo už len čoraz viac, zvraty, stretnutia, vysvetlenia, záhady, všetko tu malo svoje miesto pevne dané. Herecky, hudobne, scenáristicky i réžijne tu všetko šlape ako dobre namazaný časostroj a mne nemožno než dať plné hodnotenie - pretože takýchto podivností je v televízii potreba viac. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama