Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, běloch si hraje na černocha, jo je fakt drsnej. Hustší a nabitější už to nemůže být. Doprdele - tohle jako neni film pro v bílý, aby bylo jasný. a pro černý jako taky nee. Tak pro koho sakra je? Pro úplný zoufalce. Tenhle film je naprosto zoufalý, nevtipný a nemá dobré herecké obsazení. Děj je plytký a nemožný. Do toho všeho vám rapuje hodně moc černochů a jeden zoufalý běloch (kterého by u nás dozajista zavřeli do psychiatrické léčebny). Tenhle film je tak špatný, že nedovedu najít jediný kladný okamžik či alespoň jeho náznak. Je to jednoduše zoufalost nad zoufalost! Fuj.... ()

BlackVelvet 

všechny recenze uživatele

Je to silena, silena kravina, jenze podle mne je to proste skvela kravina, lec bohuzel kulturne neprenosneho typu. Absolutne si nedokazu predstavit koukat na to v cestine, cele to stoji na anglictine a na tom, jak si bilej kluk hraje na "negga" a mluvi jako oni, frazuje jako oni a pouziva slovnik jako oni. V cestine sem nevidela, ale proste vzhledem k tomu, ze humor je celej zalozenej na slangu, vyslovnosti atd. tak si fakt nedokazu predstavit, ze by to v CZ fungovalo. V AJ je to dost dobry podle mne, nasmat se u toho da dost. Uz jen to, ze si Bradley rika B-Rad proste nebude davat ceskemu publiku vetsinou smysl, to same nebude dost jasne u B-Rad a Sean & PJ (B-Rad je bilej ale mysli si, ze je cernej, a Sean a PJ jsou cerni, ale mysli si, ze jsou bili). Film ma hodne one lineru, jenze zase totalne neprelozitelnych. Jamie Kennedy je v tomhle fimu skvelej, pokud ho znate z jinych filmu, tak je videt, jak skvele B-Rada dotahl do konce. Pro nezasvecene, B-Rad je ze skece, z The Jamie Kennedy Experiment. A podle mne je B-Rad mnohem lepsi nez Ali-G. Ale celkove je to fim, kterej proste CZ publikum asi mine, neni tady hip hop tak zakorenenej, unikaji kulturni reference a vtipy a chtelo by to na titulky mistra, aby si s tim dokazal nejak pohrat (jestli to vubec jde). ()

Reklama

jarhead odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Broukem, na lince StudentAgency asi největší s.r.a.č.k.a, co je k dispozici. To je tak zoufalé, trapné...nevím, dle jakých kritérií se určuje, zda-li určitý film patří ke komediím. Dle mého skromného mínění by se měl člověk u komedie parkrát zasmát a měla by se mu aspoň trošičku zlepšit nálada. Což se mi při shlédnutí tohoto KANÁLU nepřihodilo ani omylem. Ještěže druhým snímkem v autobuse bylo Před soumrakem, ale to je jiná záležistost... ()

Vercetti 

všechny recenze uživatele

V dřívějších dobách, kdy jsem ještě místo kalhot nosil pytel od brambor, v dobách, kdy jsem si začal kurvit uši a vkus skřeky majetných amerických opičáků a s kamarády jsme si povídali o tom jak bychom conejlíp tuningově dokurvili starý Škodovky, Golfy, Kadety, Vectry a jiný vraky, na který dneska nemám ani v sériový výrobě, jsem tuhle věc měl velmi rád a smál jsem se u toho tak, že jsem prskal kusy granulí na tátovu televizi. Ale časy se mění a lidé též. Dneska je to už jenom nostalgické guilty pleasure. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně trapná komedie v hlavní roli s vymaštěným bělochem, co si zoufale hraje na černocha a snaží se rapovat. K tomu mu dopomáhají dva únosci, kteří však únos jen předstírají. Tak hlavně ve filmu nenajdete jedinou postavu jejíž IQ by se snad jen přibližovalo blekotajícímu chovanci zvláštního ústavu a být občanem Malibu, tak se za tuhle degradaci opravdu stydím. Nezasmál jsem se snad ani jednou, ale v trapnosti tenhle paskvil fakt vyniká. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama