Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Recenze (6)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série. Příjemnej funny seriál, který dáte pro pobavení klidně za jedno odpoledne. Humor je fakt šílenej a nevhodnej, ale tím víc je to přitažlivý. Michaela Cole je vtipná postavička už sama o sobě a její příhody fakt nevymyslíš. Někdy je to ale trošičku sušší tím, že je to britská dílna, ale i tak vám to příjemně vymyje mozek a budete mít hned lepší náladu. 2. série Tak tady už ta suchost platí trošičku víc. Epizody teď častěji jen tak vyšumí a není to tak kulervoucí jako v první sérii, ale pořád fajn sranda a ráda na tenhle seriál ještě pořád vzpomínám. Michaelina postava mi bude chybět. Say my vulva! ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

2 série málo na toto! ešte keby som mal možnosť vidieť originál hru z ktorej vznikol seriál :/ Hodnotené po finále seriálu. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Na mě asi až příliš divné. Banda nesmírně nesympatických postav z úplného dna londýnské spodiny a žádná z nich si mě nedokázala získat. Je tam pár slušnějších momentů, ale jako celek to na mě bylo nedostatečně vtipné. Spíše cringe a ne tak, že bych to docenil, jako v The Office. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Neuveriteľne ujebaná vec. Keď máte nadhľad a radi sa ujebaváte aj na sprostostiach tak potom neváhajte. Úžasné kombo postáv. Príbeh 24-ročnej panny na ceste za prelomením svojho panenstva. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Tracey je navzdory čím dál tím naléhavějším touhám ve svých 24 letech stále ještě pannou, možná za to může její extrémně věřící matka, hraním "Člověče, nezlob se" posedlá sestra, nebo snad fakt, že její přítel Ronald je očividně na chlapy, ale to by v tom byl čert, aby o to svoje proklatý panenství nepřišla. Do Chewing Gum jsem se pustil po vynikajícím I May Destroy You, čili mohlo přijít jenom zklamání, a to se bohužel taky dostavilo. Není to ani tak proto, že by CG byl špatný seriál, a o Michaele Coel si pořád myslím jedině to nejlepší, jenom je to na mě příliš cringe a málo relatable, respektive na každou scénu, kde se upřímně od srdce zasměju, připadne minimálně jedna další, na kterou se sotva zvládnu dívat přes prsty (trojka s oparkou či pokus o šukajdu v azyláku uprostřed blitek jsou waaaay too far). Rozporuplná tříhvězda. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Danielle Walters (Candice) byla při natáčení druhé série těhotná, kvůli čemuž nosí po většinu série mikiny a oversized oblečení, aby tento fakt nepostřehli diváci. (hansel97)

Reklama

Reklama