Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (373)

Beatle 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že to bude trochu více dementnější a vtipnější. Ale dalo se na to koukat. Jen ta Clydeova ruka byla moc velká. To maskéři nevychytali :) Šlo to. 65%. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Komedie, sociální sonda, heist movie. To vše v jednom balíčku, napěchovaném hvězdnými hereckými jmény. Pro mě to byla příjemná jízda, co má i své klidné ale sympatické momenty, avšak dvouhodinová stopáž už je trošičku moc a menší zkrácení by film určitě snesl. hezký konec, spousta narážek a vtípků a k tomu kýbl napětí. Za mě krásná oddechovka. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Má to 3 fáze - první je docela nuda. Říkal jsem si, jestli má vůbec cenu na to koukat. Druhá je samotná loupež, a to probíhá vcelku fajn. Ve třetí je to totálně na palici a říkáte si, že to je totální kravina a nakonec je to vcelku pěkně zakončený, takže vlastně to má takové 3 a půl fáze, stejně jako moje hodnocení :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Výborne zvládnutý bol záver. Povedať viac však nechcem, kto nevidel, krivo by na mňa za spoilery pozeral. Čo je však zaujímavé, lúpež vo filme nie je veľkým finále, to azda najdôležitejšie sa odohráva až po nej, hoci sme to nečakali. A hoci sa to zdá ako zvláštny ťah, snímka vrcholí pozerateľne aj napriek tomu, že už by o nič ísť nemalo. Atraktivitu celej snímke (najmä však pre americké publikum) dotvára prostredie štátu Západná Virgínia, ktorý má nádych akéhosi country štýlu a vzbudzuje dojem, že ľudia tu jednoducho majú na veci o trochu viac času. Logan Lucky nie je zázrakom, jeho humor – v náznakoch aj v úplnej nahote – však diváka poteší, krimi zápletka zaujme a ak vám nevadí zopár logických chýb, nie je dôvod kino kvôli tomu nenavštíviť. Ale maximálne raz. Príjemná jednohubka vás totiž na druhé pozretie bude zrejme nudiť. 51% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom byla stejně ta narážka na Hru o trůny, a řešení nevydávání dalších knih :D. Jinak to už podle jména režiséra hodně připomíná Dannyho parťáci, jak v dobrém, tak v špatném. Takže je tu originální nápad na vloupačku, ale komediální provedení často hapruje, takže ve výsledku taková průměrná kriminálka z opačného pohledu, a sem tam nějaký ten vtip, které se daří nejvíce ujetě vypadajícímu Craigovi. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Soderbergh mě mile překvapil. Příjemná komedie o bandě ne zrovna nejostřejších tužek v penále, která udělá mega loupež. Herci fajn, mělo to spád a bavil jsem se. ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Výhružkám s koncem režisérské kariéry naštěstí Steven Soderbergh nedostál a po průkopnicku financovaném způsobu posílá do světa redneck heist komedii Logan Lucky. Ona je to vlastně tak trochu i pohádka o dvou bratrech, kteří jsou celý svůj život okolím označování za idioty a smolaře, napříč tomu se s pomocí party kumpánů rozhodnou zorganizovat a uskutečnit plán, jak na závodech NASCAR doslova vycucnout peníze z trezoru pod stadionem přímo uprostřed závodu. Logan Lucky dává od začátku najevo, že se nebude brát zas tak moc vážně a nečeká to ani od diváka, pokud na tuhle podmínku přistoupíte, čeká vás hromada stylové zábavy. Soderbergh natočil klasické heist movie, ovšem z originálního prostředí, s originálními postavami a hlavně čistě podle své vize. Je mi tak celkem jedno, že podobný příběh už jsem několikrát viděl, je to natolik originálně a zábavně podané, že je mi to naprosto jedno a opravdu jsem se bavil od začátku až do konce. Channing Tatum teď už prohlášen za dvorního herce Soderbergha spolu s Adamem Driverem, který se pomalu ale jistě stává jednou z nejtalentovanějších a nejoriginálnějších tváří Hollywoodu tvoří bratrskou dvojici, která se skvěle doplňuje, Tatum hraje trochu zapomnětlivého, ale hodného otce, který se snaží udržet kontakt se svou dcerou po rozvodu s Katie Holmes, Adam Driver je barman a veterán z války, který přišel o ruku a na tohle téma film nabídne několik skvělých vtipů. Doplňuje je jejich sestra kadeřnice Riley Keough a ještě naverbují ve vězení zavřeného Daniela Craiga neboli Joe Banga a jeho dva bratry. Craig si tuhle roli naprosto užívá a předvádí skvělý komediálně-fyzický výkon. Opravdu výborné herecké obsazení, všichni si svůj part ve filmu užívají a taky dostávají dostatek prostoru si ho užít. Soundtrack ve stylu tátovského rocku k tomu venkovskému prostředí naprosto sedí a když celý sál na soutěži krásy začne zpívat Take Me Home, Country Roads musí se v každém probudit trocha toho venkova. Steven Soderbergh se prostě skvěle bavil, dokázal na film sehnat peníze tak aby jich měl dost a zůstala mu i tvůrčí volnost a ukázal cestu dalším filmmakerům za což mu patří velké plus. Logan Lucky určitě není nějakou bombou, která rozhýbe vody filmu, je to ale skvělá oddechová zábava a heist movie jako řemen. 78% ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Příjemná, pohodová, countryová, pěkně vypointovaná západoviržinská zlodějská historka, kde filmové postavy i diváci v kině vyžadují a čekají na její řádné morální zdůvodnění. Kino, 5 diváků: 70% (zatím 441 hodnotících je na průměru 72%). ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Lehkost, humor, hravost, vydařený scénář, zdařilé herecké výkony. Soderbergh jede tak jako zamlada a tak jak ho mám rád. Díky za to. 7-8/10 ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Zmáknutý filmek s velmi sympatickým hereckým obsazením (zahráli to moc pěkně). Hvězda ze Star Wars mě mile překvapila...73%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dosť americký film, už len tá country hudba. Ale skvelé herecké obsadenie prekvapilo. Dosť vadí že je to natiahnuté až zbytočne. Ale stále sa jedná o ako tak kvalitnejší heist snímok, ktorý má svoj vlastný štýl ale nieje vtipný a vôbec, mal byť? 3* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Buraniáda ve stopách Dannyho a jeho parťáků, v klasicky prostém a účelném Soderberghově stylu, kdy se všechno tváří hrozně zmatlaně a až na konci vykoukne ona genialita celého plánu. Ani zdaleka se to nestalo tak úspěšné jako Dannyho triptych, ovšem špatné to není. Tatum s Driverem mají své bratry na háku a Craig? Ten musel být super vděčný za roli stavějící bondovskou image do kaleidoskopické formace - materiál matrice je totožný, jen ta reinkarnace je krapet mešuge. 80% ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Kolik ode mě dostal Baby Driver? 70%? Jasně, takže...70% a i přes podobně hvězdné obsazení to Dannyho parťákům nesahá ani po kolena. 🚔 ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Neobvyklá dvouhodinová stopáž vám brzy dojde. Polovinu filmu se totiž vysvětluje, předvádí pozadí a charaktery postav, z čehož si zřejmě divák má objasnit jejich motivaci. No na mě to moc nefungovalo a spíš mě to zdržovalo. Obsazeni je snad kromě Craiga vysloveně mdlé, žádná postava mě nezaujala. Děj se naštěstí po půlce rozjede a samotná loupež celkem ujde, byť nenastane očekávaný zádrhel a jeho originální vyřešení. Konec je spíš takový vidlácky milý a nikdo nedojde k úhoně, naštěstí ani divák ne., ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

První Soderberghův film, který jsem viděl a musím se nad sebou vážně zamyslet. Ten chlap to vážně umí a já budu muset honem rychle dohánět. Loganovi parťáci jsou neskutečně vtipní, takhle už jsem se u filmu dlouho nezasmál. Obsazení je boží nejen na papíře, ale i na plátně či obrazovce Adam (Kylo Ren) Driver či Daniel (James Bond) Craig válí!! Nápady film jenom srší a tempo je úplně akorát. Jasný kandidát do mé top 5 letošního roku. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Díky jménu režiséra se nabízí srovnání s Dannyho parťáky, ale při sledování parťáků Loganových rychle zjistíte, že společných bodů příliš není a že tentokrát šlo tvůrcům o něco jiného. V tomto filmu nenabízí Soderbergh tak svižnou a elegantní zábavu a místo toho natočil nevyrovnanou komedii, která má velké problémy s tempem, které se celkem táhne a ačkoliv film obsahuje několik skvělých momentů, pokud zrovna snímek nezáří, je velmi mdlý a párkrát hraničí přímo s nudou. Ve slabších momentech naštěstí zasáhnou dobří herci, kteří odvrátí katastrofu, ale ani oni nejsou všemocní a Loganovi parťáci jsou rozhodně zklamáním, které mělo na víc. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně proč, ale nebavilo mě to. První polovina bez vtipu a náboje, druhá lepší, ale vadila mi režie i scénář. Tenhle film mě bohužel minul. Dobrá byla vězeňská scéna s Hrou o trůny. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Úsměvný snímek ve stylu Oceans Eleven, akorát po vesnicku. Jenže Dannyho parťáci měli styl, měli vtip a měli důvtip. Logan Lucky je nedomyšlený, celý heist není vůbec chytrý. Zatímco u těchto filmů s tematikou chytré loupeže máte pocit, že vše je domyšlené do puntíku, zde se jedná pouze o směť velmi náhodných a nepravděpodobných situací, kterým sami jako divák nevěříte a klepete si na čelo, jak mohli naplánovat něco takového a doufat, že to všechno vyjde. Film tak zachraňuje akorát celkem povedený humor dělající si srandu z vesnických buranů. Stejně ale nečekejte, že se budete hlasitě, spíš se tak trochu ušklíbnete. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Film nemá koule, kromě Craiga žádnou výraznou, charismatickou postavu a většinu času jenom nudí stejně jako hlavní hrdinové. Na konci se to sice zlepší, ale výsledný dojem už nemůže zachránit nic. ()

Reklama

Reklama