Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ally žije dál svou noční můru, klauny vidí na každém kroku. Vidí je i její adoptovaný syn. Ivy se ji snaží chápat, ale pomalu jí dochází trpělivost, zdá se, že Ally přichází o rozum. Když však jede zkontrolovat alarm v práci, najde svého zaměstnance napíchnutého na hák na maso... (TV Prima)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mi sice přišla o chloupek lepší než úvodní díl, ale žádná velká výhra to taky nebyla. Pro mě je určitě tím nejhorším zážitkem obsazení Sarah Poulson do hlavní role uječené fobičky, ta mi fakt drásá zbývající nervová zakončení. Taky bych ocenil, kdyby se už děj doopravdy někam pohnul, zatím se jen přešlapuje na místě. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda doktora Changa uvoľní miesto v mestskom zastupiteľstve o ktoré sa uchádza Kai Anderson. Do domu po Changových sa nasťahujú nový obyvatelia, Harrison a Meadow Wiltonovci a zoznámia sa s Ivy a Ally. V reštaurácii, ktorú vlastní Ivy a kde pracuje aj Ivy, dôjde ku konfliktu medzi kuchárom Rogerom a hispánskym prisťahovalcom Pedrom. Ešte v ten večer sa v reštaurácii spustí alarm a Ivy sa chystá overiť poplach. Kedže však ich syn Ozzie má radšej Ivy a je smutný, že má "mama" odísť, do reštaurácie sa vyberie Ally a objaví tam telo kuchára Rogera. Polícia z vraždy podozrieva Pedra. Po tejto udalosti si Ally od susedov Wiltonových zaobstará zbraň o ktorej sa dozvie Allyin terapeut, nakoľko Ivy ho pozve "na návštevu" aby sa "nečakane" stretol s Ally.. Jedného večera, keď je Ivy dlhšie v práci sa opatrovateľka Winter pokúsi zviesť Ally, ktorá sa vôbec nebráni. Avšak dôjde k výpadku prúdu a ich románik je ukončený. Winter odchádza preč a sused Harrison, ktorý sa u nich zastaví zistiť, či je všetko v poriadku obviní z útoku Rusov a Somálcov, pretože výpadok elektriny je zaznamenaný v 8 štátoch. Ivy pošle z nabíjačkou a zásobami k Ally Pedra, tú však vystraší v dome klaun a pri vchodových dverách, na úteku z domu spolu s Ozziem, Pedra zo zásobami zastrelí. 2 vynikajúce momenty, 40 ročná lesbička okamžite podľahne čaru mladučkej opatrovateľky a zabúda na svoju životnú lásku a rozhovor Ally a Kaia, v ktorom Ally oznámi že chce staviať medzi ľuďmi rôznych kultúr staviať mosty a nie steny. 9mm most, ktorý vpáli mexičanovi do srdca a lieky na psychické problémy dokonale vystihujú liberálnu časť liberálnu časť obyvateľstva. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co víc než nuda? Po tomhle dílu mě tato série přestala bavit dokonce víc než Roanoke. Přitom po prvním dílu měla slušně našlápnuto. Zvažuji zhlédnutí třetího dílu a ten rozhodne. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svižnejšie než prvá epizóda, dočkali sme sa pár vtipných hlášok, pokračovalo sa v manipulácii, hystérii (aj keď sme sa u Ally dočkali posunu), šlo sa proti logike a dej stále nevtiahol naplno. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě o krapet lepší než první díl, ale pořád mě to prostě úplně nebere. Bez atmosféry, s nelogickým chováním postav (člověk s fobií z klaunů by rozhodně takhle neběžel do schodů proti jednomu). Zajímavých scén tu bylo víc než v minulé epizodě, ale furt se to celý tak divně táhne. Do toho mi tu nehorázně leze na nervy Ally (postava mé oblíbené herečky Sarah Paulson), která je teda šílená hysterka. IVY! už silně překonává MATT! z minulé série. ()

Birter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je katastrofa! Roanoke měl alespoň atmosféru a originalitu. Tohle se může chlubit maximálně sourozenci Andersonovými a to je sakra málo. V Election Night jsem měl pocit, že Cult bude možná dobrý a že to bude mít nějaký hlubší příběh, ale zjevně jsem se mýlil. A přitom je to od stejných tvůrců. Mám také pocit že letos pokořili rekord v nasoukávání homosexuálů kam to jde. Z mé strany zklamání. ()

Hurin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi strašně líto jakou hlubokou osobní tragédii musí autoři prožívat, že nezvolili jejich Hilary, ale že by nám to museli cpát do seriálu ? Je to strašná škoda, tahle řada je po dvou dílech skoro mrtvá. ALE třeba se vzpamatujou, ovšem věřit se tomu moc nedá. ()

Vampirosa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem doufala v něco víc, ale prozatím se mi dostalo jenom pohledu na jedince s coulrofobií, který poblázněně běhá po baráku a křičí. Uvítala bych více prostoru pro sourozence Andersonovy.. snad se jim ho brzy dostane. ()

Reklama

Reklama