Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu se mi docela líbila, hlavně úvodní scéna s naštvaným fotříkem. Hlavně výkon herce, který představoval Eliho byl asi nejlepší z celého filmu. Jenže čím víc se blížil film ke konci, vznikala z toho úplná kokotina. Největším vrcholem bylo samotné kukuřičné monstrum a vytažená páteř toho černocha. Ničeho horšího jsem se už nemohl v Children of the Corn dočkat. Tedy prozatím. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se bál že to bude blbost, ale zas tak strašné to nebylo. Nejvíc mě ve filmu vytáčel ten kluk co hral záporáka. Spíše než démonický zloun to byl nanicovatý rozmazlený spratek. Děj je samozřejmě hloupoučký. No ale u podobných "hororů" stejně nic převratného nečekám. Důležitější jsou akce a zástupy mrtvých. Obojího bylo celkem dost. Smrti byly nápadité a i finálový souboj mezi hodnými děckami a "tim který chodí mezi řádky" byl zajímavý. jen zamrzí že z tajemné postavy, o které se v prvních dvou dílech jen mluví, udělají takové neduživé monstrum. Bylo to moje první seznámení ze sérií Children of the Corn a po následném zážitku si zkusím obstarat i další díly. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Červená kosa, která seče úvodní titulky, je docela zajímavý nápad. Úvodní scéna, jak seče kukuřici, už je předzvěstí toho, že to bude blbost. Dost lidí se nechá zlákat nápisem : Based upon The short story - Children of The Corn - by Stephen King. Jenže tento děj se přesune do města a tím se všechno pohřbí. Jako fanda Stephena Kinga, říkám škoda. Tvůrci si prostě vzali jen název. Pro toho, kdo čte mezi řádky.... CITÁT : Dovolali jste se na tísňovou linku Chikágského policejního oddělení. Zůstaňte prosím u telefonu a vyčkejte příchodu SOUDNÉHO DNE, kdy nevěřící budou navždy zatraceni !!! Oživlá Panna Marie byla Boží. Škoda, že tento záběr nebyl delší. To samé platí o tom strašákovi....ó kurva, můj Bože !!! Jsem ten, kdo čte mezi řádky, nebylo to nic extra, ale mohlo to být horší. Nechť sklizeň započne....Ježíší Corne. Finální scéna z MonsterCornem už byla spíše k smíchu, než k úleku. I když těch špatných triků se člověk musí bát. Až do této doby jsem chtěl dát filmu tři hvězdy, finále to však srazilo na dvě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pridať čosi originálneho do zabehnutej série a nebehať stále po tom istom kukuričnom poli, bol naozaj dobrý nápad. A obohatiť ho o pár chuťovkových gore ( s výnimkou záverečného besnenia toho prečudesného monštra ) bolo len a len plusové. Pokračovanie, ktoré prekonalo predchodcov. A takých je v histórii málo. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se koukla jen proto, že se jedná o první film Charlize Theron.. A jsem nadšená!! Charlize tam sice skoro vůbec nebyla, ale tolik jsem se už dlouho nenasmála! Takové grafické zpracování filmu i speciální efekty se jen tak nevidí, to byla katastrofa :D Ale smrti jednotlivých účastníků filmu byly nadmíru originální.. Tak originální, že jsem se prostě nemohla ubránit smíchu! Nejvíce mě dostala asi "ohnivá" smrt sociální pracovnice a "vytažení páteře" (?) Joshuova kamaráda.. To nemělo chybu. Eliho pohled byl rádoby ďábelský, ale také mě spíše pobavil.. To je tak strašně zkažený film, až ho to dělá úžasně zajímavých a vtipným! A na závěr jsem se dokonce dočkala i několika záběrů na Charlize Theron a v jednom (tom nejdelším) dokonce promluvila, což rozhodlo o mém závěrečném hodnocení! Její monolog "Pomoc! Rychle pryč! Óóh, nééé! Áááááááá!!! Áááá áááá ááááááá ááá ááááááááááá ááááááá ááááááá!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!" neměl sebemenší chybičku :D A navíc byla nesmírně sexy! A závěrečná věta filmu také stojí za to.. "To je teprve začátek, brzy budeme dodávat do celého světa!" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama