Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Přivedu si domů dvě děti a nechci, aby něco rozbily, proto jim dám na stolek v pokoji nějakou cennou skleněnou věc - aneb do třetice všeho stupidního. Zatímco kněz se brání vrháním bible, malý spratek k sobě jedním pofidérním proslovem v kostele přiváže veškerou omladinu a pěstuje si za barákem kukuřici. Fotr se místo truchlení nad svou ženou, která zemřela přirozenou smrtí nabodnutím se na trubku, věnuje radši chlastání a rovněž pěstování kukuřice. Spratek nechce dát pokoj, nakonec ale dostane po držce knížkou a srpem, načež z hlíny vyleze veliké nafukovací monstrum a chce pozřít všechno kolem. Hodný bráška spratka si rozvazuje spoutané ruce srpem, který uchopil nohama. Blablabla. Sem tam někomu z pusy vylézají brouci a jiným zase blbé řeči. Logika umřela, v rakvi zetlela a i kdyby přežila, při souboji s tímhle filmem by utrpěla těžký debakl. Nějaká perverzní touha mě však přesvědčuje ke sledování dalších dílů. Je to způsobeno pravděpodobně tou úchvatnou gradací idiocie. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia z detí kukurice prichádzajú k adoptívnym rodičom do New Yorku. Väčší sa prispôsobuje životu ale ten menší – kazateľ, za domom nasadí lány kukurice a začne obracať deti zo školy na svoju vieru. Medzitým ich adoptívny otec – šikovný podnikateľ, má v pláne so zázračne rýchlo rastúcou kukuricou i v nehostinných podmienkach a pritom neuveriteľne chutnej, rozbehnúť výnosný biznis... Je dobre že i trojka sa neberie príliš vážne, dokonca posúva dej i čo sa vlastností kukurice týka, napriek opusteniu Gatlinu, stačí spraviť pár krokov do malých kukuričných radov a človek sa hneď cíti ako v starých známych nekonečných pláňach nehovoriac o tom že časť filmu sa odohráva neďaleko Gatlinu. Kukurica vraždí doteraz najefektnejšie, kazateľ má najmocnejšie schopnosti, dokonca prví krát s kosákom niekoho zabije a na záver sa k slovu dostane aj ten čo chodí pomedzi riadky a predvedie krvavý masaker, niečo na spôsob záveru v Silent Hill. Charlize Theron tu hrá len štatistku a peknú tváričku v pár sekundových záberoch. Keby len tvorcovia tušili aké eso majú v rukách =) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film u mě asi zraje jako víno. Po prvním shlédnutí jsem byl zděšen a rezolutně ho odepsal. Dneska jsem na něj koukal už potřetí a líbí se mi čím dál víc. Rozhodně to není takový děs jako předchozí díl. Možná na tom má svůj podíl to, že jsem od prvního shlédnutí viděl spoustu mnohem horších hororů a to i modernějších. Tohle je ještě svým způsobem stará škola. Přenesení do velkoměsta kvituji jako dobrý nápad. I návrat k dětskému záporáku, kterej je fakt démonickej (ne jako ten blbeček z dvojky). Trochu se sice člověk pousměje nad místy dost levnými a nepovedenými triky (ty loutky zabíjených herců občas bijou do očí), ale zase je tu dost krve a různejch masakrů (i bych dal ruku do ohně za to, že jedné dívčí oběti ten kukuřičnej šlahoun vjel mezi nohy) no a jsem si takřka jistej, že v jedné z miniroliček se tak na dvě tři vteřiny objevila Ivana Milicevic. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Horrory podobného typu stojí a padají s charismatem hlavního záporáka. A tady to až tak dobře nevyšlo. Malý agronom a ekologický terorista Eli je jen trapné zuřící zapšklé nestárnoucí dítě. Škoda, že se ani moc nepovedl mnohoslibující krvavý závěr. Přece jenom, použít pro animace krvavých jatek postavičky barbín a igráčků horrorové atmosféře moc nepomůže. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretí diel "Kukuričných detí" je na úrovni televíznej produkcie a výkony hercov sú dosť úbohé. Scenár by sa dal ešte ako tak prekusnúť, aj keď je dej situovaný už mimo Gatlinu. Ale čo ma úplne dorazilo, bolo to príšerne nepodarené monštrum vo finálnych scénach filmu. "Urban Harvest" nedosahuje ani len priemeru na mojej stupnici horrorových filmov. ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama