Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvůli důkazům nalezeným na místě druhé vraždy jede Lena zpět do Ruska, aby se setkala s kýmsi z minulosti. Katia má nečekanou návštěvu. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále první minisérie druhé sezóny bylo pro mě zklamáním. Faktem tedy je, že už průběh předchozí epizody naznačil, kudy se asi bude příběh ubírat, ale ani tak jsem potom, co Finové předvedli v první řadě, nečekal takové kiksy v logice, k nimž tady docházelo. Bylo to poprvé, co jsem byl s tímto seriálem opravdu nespokojen a jen doufám, že další díly budou už jen lepší. P. S. Káťa. Jak si mám do prrr...kenné ohrady oblíbit postavu, která opakovaně předvádí inteligenci vyzrálé dubové fošny? ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme možnosť poodkryť opäť trochu z minulosti zúčastnených postáv. Tentokrát sa nám odhaľuje ďalší kúsok z Katjinej minulosti. Trochu mi vadí Lenina a Katjina ruština, počuť, že nie sú originál Rusky. Čo sa týka prípadu, trochu mi zamotal hlavu - kvôli tomu, že zápletka bola príliš prekombinovaná. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko se mi to hodnotí, protože jsem tento díl zapínala celkem třikrát, pokaždé po delší době. Nějak jsem mu nepřišla na chuť. Asi mě spíš baví klasické případy, než rýpání do osobních problémů/životů. A to mám Lenu fakt ráda. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama