Reklama

Reklama

Picard a Riker se vydávají za žoldáky, aby získali smrtící vulkanský artefakt. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Završenie dvojdielu je určite lepšie ako jeho úvod, aj keď novonabudnuté naturely posádky (trpký Piccard a rebelský Raiker) nepôsobia dvakrát vierohodne. Aj tá zbraň, ktorá má byť akože supersilná deštruktívna oproti tradičným feizrom, a pritom iba odhodí človeka. Ale celé je to dostatočne akčné, s pár drobnými zvratmi, so záporáckym R. Lynchom na palube a náramne pobaví kapitánsky (softwarový) mód Datu, ktorý si Worfa najprv zoberie na koberček a vypláchne mu žalúdok, aby sa v závere nemaznal ani s Rikerom. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...ale bohužel, ve své druhé části to po slibném začátku (romulani, vulkánci, historie..., špioni...) začne ztrácet dech a to finále je takové... rozpačité. Ale jako pořád dobrý, jen ne tak jak slibně se to předtim rozjelo ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá kriminální / dobrodružná / thrillerová epizoda s několika nepředvídatelnými zvraty a netradičním prostředím. Při sledování Star Treku občas zapomínám, že členové Hvězdné flotily jsou nejlepší z nejlepších. Špičkoví odborníci podrobující se přísným pravidlům a neustálému sebeovládání. Je osvěžující se sem tam podívat i do nižších pater společnosti. Jen to nesmí zdegenerovat jako v Picardovi. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Slávny basketbalista James Worthy sa v lietadle stretol s Robertom O'Reillym, ktorý ho presvedčil, aby oslovil producentov Star Treku ohľadom účinkovania v seriáli. Následne bola pre Jamesa Worthyho napísaná rola Klingona Korala. (koba)

Reklama

Reklama