Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, kdyby tam nebyly tři faktory, které potenciál solidní komedie pohřbily: nefunkčnost vztahů mezi postavami, přeplácaná zápletka, velmi trapné momenty. Co se nefunkčních vztahů mezi postavami týče, je problém v ústřední dvojici. Opominu subjektiní fakt, že ani jednoho z dvojice Bateman-McAdamsová nemám rád. Horší je, že spolu nefungují jako pár. Kdyby hráli sourozence, neřeknu ani popel. Ale velká láska? A kde? A podobně problematický to je v jejich vztahu ke kamarádům. Skoro to působí jako castingový fail ve stylu "naženeme do studia prvních pár herců, co potkáme na ulici, a nějak bude". Nebylo. Zápletka je velmi přeplácaná (schválně neříkám "překombinovaná", to má i pozitivní konotace), snaha přijít každou chvíli s nějakým twistem vede k tomu, že si některé scény začnou odporovat. Především v mafiánské části. Tohle se těžko rozepisuje bez spoilerů - no, však uvidíte. A trapno? To je všude. Honička v mafiánském domě jako kdyby byla vystřižená z animáku. Tam bych ji bral. Ale tady a takhle??? V kině někteří lidé po ní s vrtěním hlavy odcházeli. A další, doktorka, která se zajímá o hrdinova bratra, amatérská operace a podobně. A kdybych měl vypisovat nelogičnosti, byli bychom tu ještě zítra. Omezím se na nejkřiklavější - přece není možné se dostat do mafiánského sídla stejně snadno jako do lunaparku. Ani v bláznivé komedii ne. Přece by se páry prohledávající pokoje v domě plném nájemných zabijáků nehádali o osobních problémech, když je tlačí čas. Jak sakra mohla postava McAdamsové reagovat na Batemanovu hlášku, když ve chvíli, kdy ji jeho postava vyslovila, byla úplně jinde?? A tak dál. Bolí mě to, že musím Noční hru takto hanět, protože měla skvělý potenciál... Nelze ale jinak. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Film plný ujetých věcí, přesně tak to na mě působilo. To, co začne jako nevinná přátelská hra se nakonec zvrhne v boj o život. Kde končí hra začíná skutečné nebezpečí? Mladý pár pořádá každý týden s přáteli herní večer. Jednou se k nim přidá bratr manžela s tím, že uspořádá večer, na jaký nezapomenou. Pak se už jen dostáváme od jedné šílené situace ke druhé a nevíme, kdy to skončí, ani co je pravé a co ne. Je tam pár dost komických postav a momentů. Například postava divného policejního souseda v podání Jesseho Plemonse. Michael C. Hall má na konci docela dobrou roli. A Rachel McAdams je kouzelná jako vždy. Taky byste si zahráli s nimi? "Jsem jako Liam Neeson!" :D ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jestli poslední roky ve filmovém průmyslu něco nechápu, tak proč se netočí více nestupidních a netrapných komedií. Game Night je je stupidní jen trochu a příjemně, jinak se jedná o docela zamotanou legrácku, která v sobě obsahuje překvapivě velkou porci napětí a akce (na poměry komedie samozřejmě). Večer s noční hrou se povedl, byť zasmát jsme se mohli i více. 7/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná taškařice, která střída obvykle průměrné komediální momenty s dost neobratnými akčními pasážemi, za podpory prazvláštního použití miniatur a atypických kamerových záběrů, zřejmě ve snaze být za každou cenou zajímavá. Místo se daří více, místy méně. Pořád je ale přítomný pozitivní element sympatické hlavní dvojice, kde dominuje převážně Rachel McAdams a naprosto parádní vsuvky s Denzelem Washingtonem. Dialogová interakce je fajn, jen divák musí akceptovat, že je to vlastně děsná ptákovina od A až do Z. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NA TUHLE NOČNÍ HRU NEZAPOMENETE…“ /// Parádní McAdams a klasicky praštěnej Bateman. Jo, a celkem zajímavá zápletka s prostorem pro fóry, bez extra logiky, ale zaměřením na spád. Převažujou sympatie nad pohoršením… a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často nevím, jak se znova vrátit do hry. 2.) Tahle Hra se brala moc vážně. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama