Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa človek namotal na sympaticky pôsobiaci pár, na ktorý sa začali nabalovat v pohode pôsobiace vedľajšie postavy a neblbá zápletka. Po únose som mal v tele vyplavené endorfíny, ktoré mi vyvolávali dojem, že od čias Pařby ve Vegas sa konečne zjavuje štýlová jazda plná pestrých momentov. Bohužiaľ Nočná hra, aj keď má vydarené scény a dobre poprepletaný dej, tak ako celok neprináša nadpriemerný zážitok. Komédia bez stupidit, fekálií, bizardností, ale aj bez faktoru nezabudnuteľnosti. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dělal bych noční celej život, kdybych na nich mohl hrát hry s Rachel. Príma nápad, tahle párty; už vím, co uspořádám bráchovi k narozkám. Má tady někdo na Rachel číslo? Nejdřív ale musím jít pozavírat zpátky do klecí opice, který stříhaly trailer. Film totiž obsahuje asi tak o dvě scény navíc, takže jestli jsi viděl upoutávku aspoň dvakrát, klidně to tady ohodnoť... (Banff, Kanada) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je miestami groteskná, ale zároveň režisér nešiel dostatočne hlboko, aby z témy vyťažil maximum absurdností. Film sa proste podaril. Možno je ale škoda, že si ho Jonathan M. Goldstein a John Francis Daley tiež sami nenapísali. Pretože scenár bol, vedľa extrémne dobrého obsadenia, sexy hudby a zaujímavej réžie to najslabšie. A to napriek tomu, že sa snímka celkovo skutočne podarila. V hlavných úlohách je sympatická dvojica Rachel McAdams a Jason Bateman. Hlavnou hviezdou filmu Nočná hra je ale bezpochyby postava policajta Garyho, Maxovho podivného suseda. Celý ansámbel z Nočnej hry hrá dobre, ale je to práve Gary, ktorý si snímku doslova privlastní. Jeho (hoci malá, ale nesmierne zaujímavá) postava je tak skvele delimitovaná a zahraná, že by si zaslúžila vlastný film. Ale zaujímavé postavy sú aj ostatní účastníci piatkového herného večera. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá komediální jednohubka, která okrem nápaditého příběhu nabídne i bravurní kameru či soundtrack. Game Night se rovněž může pochlubit jak zajímavým hereckým obsazením, tak i faktem, že se tvůrci velmi "radikálně" odchylují od zavedených a průhledných žánrových klišé a filmových postupů. Všechny tyto atributy tedy dohromady utváří skvělou, zábavnou, a hlavně originální podívanou, při níž se budete královsky bavit. Skvělá práce! PS: Rachel McAdams je boží! „That's a strong glass table.“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hraje si s tvýma koulema a doslova zabíjí miliony našich dětí." Extrémní soutěživost mě nedávno opustila, spermie se mi pohybují už jen při zemětřesení a neexistuje auto, které bych vyměnil za příjemně strávený večer u pohodového filmu. Tím pro mě Noční hra je a já jsem se bavil při pokusech o samokouření, vyndávání neexistující kulky podle návodu či mlácení padouchů hasičákem. A taky jsem se poučil v tom, že pravý agent FBI se pozná podle toho, že si ani v noci nesundává sluneční brýle. To se může hodit. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama