Reklama

Reklama

Modré stíny

(seriál)
  • Česko Detektivové od Nejsvětější Trojice (neoficiální název) (více)
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná minisérie Modré stíny navazuje na trilogii Případ pro exorcistu. Vyšetřovatelé se tentokrát dostanou k případu zastřeleného docenta. Toho jednoho rána nalezne uklízečka mrtvého přímo v jeho vlastní pracovně. Kriminalisté tak budou řešit, zda vražda souvisí s dlouhodobou snahou oběti o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy, a také to, co dohnalo vraha k tak velkému riziku, aby svou oběť zneškodnil přímo na půdě univerzity. Pátrání po tom, kdo všechno měl důvod přát si smrt svérázného, ale čestného docenta, zavede hrdiny mnohem dál, než by sami čekali. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele cdome.82 k tomuto seriálu (2)

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Tak i estébáci mají krásnou duši a další nomenklaturní kádry taky. Však to byli všechno vlastně správní chlapíci semletí dobou a jak se jí bránili, až do futer si odkopli.  * za Tauše, * za Doubu. -* za zase strašnej zvuk, ale Tauš+Douba přebíjí zvuk. ()

Epizoda 3 (2016) (E03) 

Možná že kdyby se policie obrátila na operátory, aby si zjistila kdo komu kdy volal a psal, nemusela by neustále prohlížet někomu telefony a přemýšlet nad tím, že třeba sice možná nevolal, ale co když napsal SMS!! Ale kdo jsem já, abych jim radil. ()

Reklama

Reklama