Reklama

Reklama

Modré stíny

(seriál)
  • Česko Detektivové od Nejsvětější Trojice (neoficiální název) (více)
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná minisérie Modré stíny navazuje na trilogii Případ pro exorcistu. Vyšetřovatelé se tentokrát dostanou k případu zastřeleného docenta. Toho jednoho rána nalezne uklízečka mrtvého přímo v jeho vlastní pracovně. Kriminalisté tak budou řešit, zda vražda souvisí s dlouhodobou snahou oběti o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy, a také to, co dohnalo vraha k tak velkému riziku, aby svou oběť zneškodnil přímo na půdě univerzity. Pátrání po tom, kdo všechno měl důvod přát si smrt svérázného, ale čestného docenta, zavede hrdiny mnohem dál, než by sami čekali. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2016) (E01) 

Úvodní díl seriálu na seznámení a rozkoukaní... Tak zatím to jde a má to spád i smysl... No uvidím co dál... ()

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Pan Lábus to zahrál fajn, ale už mě to hnidopištví leze na nervy... S StB se mělo skončit v čas, teď už je pozdě a jenom se člověk nasere.. Prostě taková byla doba... ()

Epizoda 3 (2016) (E03) 

Hodně divný díl plný zvratů a překvapení... Jinak ten konec byl fakt super... Holt byla krásná ukázka jak se to nemá dělat... ()

Epizoda 4 (2016) (E04) 

Tak je konec, řekl bych, že hurá, ale nakonec to bylo fajn... Toho kameramana bych nakopal do prdele či spíše do koulí... Nechápu co dělal... Rozuzlení fajne a tak nějak spravedlnost vyhrála, i když tak nějak podle reality a ne tak jak nám to chtějí nalhávat... ()

Reklama

Reklama