Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (406)

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Hranici mezi komediálností a urputnou snahou o zábavu máme každý někde jinde. U mě ji tento film překročil, přepadlo to do trapnosti. Proto ode mě nízké hodnocení. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tohle byla po dlouhý době fakt skvělá komedie. Nebyla extra přehnaná a byla dost vtipná. Jedná známá tvář vedle druhý a padali i dobrý hlášky. 80% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zatím asi největší komediální zklamání roku 2018. (Jinak řečeno, Baywatch právě tagnul Tag.) Sice ve filmu hraje hodně hvězd, ale je to tak nějak úplně o ničem. Slabé 3*. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Po Game Night další podařená US taškařice s netradiční soutěží. Tag ale doplácí na to, že to je jednu chvíli bláznivá komedie a v následující chvíli melancholické drama o návratu na rodnou hroudu. Tohle tempu rozhodně neprospívá. Každopádně obsazení libové, Renner se mezi prověřenými komediálními esy vůbec neztratil. "Potitulkové" záběry skutečných hráčů jsou taky hodně dobré. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Diky ty zrzce, co byla jedina vtipna, jsem chtel dat 1*. Ale diky zaveru a taky odkazu na skutecnej pribeh zvedam na 2*. To na me proste funguje :-) Jinak nuda, sed. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Konečně zase komedie, která se dá ohodnotit kvalitně. Od začátku rychle utíká, je zábavná a slušně se nasmějete. Palec nahoru. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Ideální (podkladová) komedie na večer strávený ve společnosti přátel. Lehká, místy zábavná, nenáročná a vůbec taková jednoduchá. Finální pointa o tom, jak je důležité zůstat v kruhu svých nejbližších nikoho nepřekvapí ani neurazí. Pár minut, kdy zrovna nesledujete obrazovku taky ničemu nevadí. Celkově se tedy jedná o fajn, letní snímek, který dokáže zahřát během chladnější noci, druhá projekce už ale potřeba určitě nebude. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 28 miliónov dolárov // Tržby_ 77.9 milióna dolárov // Tržby v ČR_ 4 089 556 KČ // Diváci v ČR_ 27 212 // Tržby v USA_ 54.5 milióna dolárov ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Originální, vtipné, akční, svižné, sympatické obličeje ... nechybělo mi nic, abych se hodinu a půl solidně bavil. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně vzhledem k velmi solidním akčním scénám překvapivé, ale mám pocit, že spád úvodní seznamovací části byl po nástupu Jerryho do hry pryč. A nebyl to jen spád, ale i humor, kterého na úkor dramatu postupně ubývalo. Vážnější scény sice samostatně fungují, ale spojení s řekněme odlehčenou komedií mám pocit už tolik ne. Nakonec i ten Jeremy Renner mi sem prostě nepasuje, ostatním jsem hru na babu věřil více, obzvlášť Ed Helms to celé táhne. Přesto nápad a především jeho akční pojetí je opravdu výborné. Dlouho jsem neviděl takhle dokonale využité zpomalené záběry a do nich trefně vložené myšlenkové pochody. Kamera je jednoduše fantastická, navíc ve spojení s trefně vybranou hudbou dokáže navodit tu pravou atmosféru, jednou dokonce jako z Ramba. Spokojenost tedy tak nějak poloviční, přesto jsem za dobrou komedii rád a zajímalo by mě, nakolik byla ovlivněna těmi skutečnými... 65% ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Prijemne prekvapeni z rrnku Game Night (kdyz beru posledni rok). A za zaver klidne pa plsovych bodu navic- PS: pockejte do konce titulku ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry dámy a pánové, ale tohle byla ultrakokotina. Už dlouho mi u sledování nějakého filmu nebylo tak trapně - 2% ()

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama