Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě přijde daleko lepší než první. Jak zápletka tak i děj humorově je tam tak jeden dobrý vtip z dvaceti, ale to nevadí jelikož ani jednička nebyl vtipná. Postava Silver a těch malých ptáků je zajímavá a vtipná a baví naopak z Chucka udělaly buzeranta a nudí soundtrack se povedl úplně. 60 procent pokud to vydělá klidně bych bral i další díly. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne to je zhruba na urovni prvniho dilu, ale u jednicky jsem se precejen bavil asi vic. Tohle je uz trochu takova nastavovana kase s lehce stupidnim pribehem, ten treti ostrov je proste takovej navic. U jednicky byla nejvtipnejsi uvodni cast pred utokem, tady je bohuzel zacatek lehce utahanej a trochu nudnej a chvili tak trva, nez se to vse rozjede, ale i tak se to pak rozpada na jednotlivy sceny, tu vice, tu mene vtipny a sem tam se najde par brutalnich foru. Hrdinove jsou opet banda sympataku, animace prijemna, hudba fajn, takze ve vysledku v zasade spokojenost, ale znovu uz to asi videt nepotrebuju. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

No to je ale ranec mexický a to jsem na to chtěl jít do kina. Čekal jsem od toho  tolik, začátek skvělý a bavil mě až do scény s Hugem na záchodě, ale pak to přešlo do extrémně klišózní, feministický, cringe a úchylný pohádky pro děti, která totálně zničila i tu hru... Prostě, tohle už není Angry birds, tohle je nepovedená parodie na Mission Impossible s cringe dialogy... Zlatá jednička, ta se aspoň držela principu hry a to ptáci vs prasata, obávám se, že tímhle je celé Angry birds zazděno... Málem jsem při tom konci umřel jak to bylo cringe. Bych blil. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Aj to malé kúzlo, ktorým ma jednotka dokázala zaujať, sa tvorcom pokračovania podarilo úspešne zabiť. Počas úvodných minút to vyzerá, že dvojka stavia na základoch svojho predchodcu a posúva súboj vtáci vs. prasatá na novú úroveň. Z tohto kurzu sa ale film odkloní predstavením logiku absentujúceho tretieho ostrova orlov. Počnúc týmto momentom to už s druhými naštvanými vtákmi ide poriadne z kopca a divák si musí vystačiť s infantilným humorom a priblblými skečmi, ktoré často nedávajú zmysel ani v rámci vlastného fiktívneho sveta. Ja si veru takto oddychovú zábavu nepredstavujem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)
  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • Ve scéně, kdy Orel Vazoun mluví o tom, jak randil se Zetou v devadesátkách, upadne Zetě na zem kazeta VHS s názvem „Twin Beaks“, odkazující na úspěšný seriál Městečko Twin Peaks (od r. 1990). (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama