Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten úvodní rozhovor o masturbaci a pornu... Tohle mě, už docela brzy, čeká. překvapivě vtipnější, než jsem čekal. A to jsem od toho filmu zase dvakrát moc nečekal. Některé postavy zábavně pojaté (Pavel Nečas, Vanda Hybnerová). A upřímně, kvůli Haně Vagnerové (jen kvůli ní jsem do toho filmu šel) bych se taky choval jako idiot. Ta holka svým kukučem dokáže rozmetat beton na prach, o jejích ostatních kvalitách (hereckých) nemluvě. 2.5* ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak jak píše xxmartinxx, nesympatické postavy opravdu dostanou to (tu) co chtějí jen proto, že to začnou chtít. On je to tak nějak osvědčený formát, (ne)vynalezený ve Snowboaďácích. Zde povýšeno na další level neboť Kotek Mádl měli něco do sebe, kdežto tady ústřední trojice naprosto nemá ani zbla osobnosti. Ono břímě ústředního motivu tedy vláčí na svých bedrech skvělý Pavel Nečas, který není buhvíjaký herec, prakticky stále trne v jedné pozici a hereckém výrazu, ale když toho využijete a napíšete postavu s tímto výrazem, nemá to chybu. No a pak snad kromě samoúčelné scénky z lomu prakticky není co zmínit... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snowboard, raft a nově i kolo. Ač je éra komedií o teenagerech dávno pryč, někdo si na předchozí komerční úspěchy vzpomněl a vysílá jednu bandu na nedobrovolný cyklovýlet. Jeden hošan se zavírá do světa fantasy videoher, druhý je závislý na sociálních sítích, holek má nespočet, ale na reálnou si nikdy nesáhl, a poslední předstírá, že je homosexuál, aby mu vynášel jeho internetový módní pořad (a právě Vojtěch Machuta je z trojice nejschopnějším „hercem“). Úplně špatně rozhozené to není, průšvih je, když se tvůrci začnou snažit vychovávat á la lepší je to bez smartphonů. Na druhou stranu neschopnost navazovat reálné vztahy je sakra problém dnešní mládeže. A tahle jednohubka obecně do závislosti mladých na netu „solidně“ kope. Hoši pod vedením pohledné macechy Hany Vagnerové (palec nahoru) samozřejmě narazí na stejně staré roštěnky a zbytek si každý domyslí. Tvůrci předvedou několik sympatických momentů, sluncem zalité záběry, slušné tempo, fajn výběr hudby i pár hezkých zadků. Samozřejmě je tam celá řada přešlapů, nespočet scén vyšumí do ztracena, ale já si tedy přehlídku absolutního nevkusu na domácí scéně představuju jinak – že Všiváci, Modelky, Bastardi nebo Hranaři? (Kvalitativně nevyrovnaný) scenárista Petr Kolečko napsal Pepika Hnátka i Masaryka, nyní dává vyniknout zejména nadsamci Pavlu Nečasovi, který (když nemá třísky ve ksichtu) uchopil bodrého trenéra kouzelně. Rád půjdu proti většině a tři hvězdy vlepím. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Chudák Hanička Vagnerová, nejdřív ji doma terorizuje úchyl Matonoha, pak vyrazí s bandou tří dalších úchylů na kola, kde se k nim přidá ještě pátej úchyl a úchylně to pokračuje až do extrémně úchylného konce, se kterým by si nejspíš nevěděl rady ani Freud, který byl přes podobné typy úchylů expert. Bohužel ten největší úchyl tady ale je autor scénáře, který musel buď ujíždět na hodně špatných drogách, nebo by se měl jít léčit ze zhruba tak sto padesáti a tří komplexů, kterými celý tenhle zavrženíhodný film protkal. 1/10 čistě za tu Haničku a kolovou, tedy přesně jeden dobrý (čti neúchylný) vtip z celého filmu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)
  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)
  • Skalní útvar zachycený v závěru filmu je takzvaná Míchova skála na Javořicku. (Foibos)

Reklama

Reklama