Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Stupidní, vo tom žádná, chvílemi ale celkem vtipné, ti tři pitomci to taky nesehráli špatně, o těch kočičkách ani nemluvě, ty moc hrát nemusely, ale ta hudba, Honza Muchow dokáže svůj osobitý štyl přenést i do odporně sexistické, až úchylné teenagerské komedie naprosto o ničem a zaslouží si samostatnou hvězdu navíc. U vyobrazení povrchnosti mobilní generace, žijící ve dvou světech, není zcela jasné, jak tuto závislost tvůrci vlastně chtěli pojmout, možná...ono se tak dá žít, mládeži, ale nesmí se to přehánět, jen si v pohodě dál klikejte, plaťte za data a hledejte wi-fi. Což je docela tragický filmový odkaz, zvlášť, když jde o debut a režisér si ještě podřeže větev castingem z Ulice. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli Haně Vagnerové jsem se fakt snažil překonat sám sebe a dát filmu alespoň jednu hvězdičku, ale nezvládl jsem to. Věděl jsem, že nejdu do ničeho úžasného, když se do filmu obsazují zpěváci místo herců, člověku to dojde, ale tohle byl humus. Vzhledem k tomu, že žijeme v multikulturním státě, je logické, že českou rychlobruslařku hraje černoška, ale než jsem se nad tím stačil pořádně rozčílit, přišli tvůrci s rasistickým nápadem a zaparkovali v kempu velblouda, to byl asi jediný moment, který mě rozesmál. Snímek se jinak vyznačoval jen křečovitými pokusy o humor, toporně působícími herci a zoufalým scénářem, takže to jinak ani dopadnout nemohlo. ()

Reklama

ELBobes 

všechny recenze uživatele

Nebýt podivné estrády okolo rodičů hlavních postav, počínaje Tomášem Matonohou, který zde sehrává ještě bizarnější scénky, než v jeho show Co na to Češi, pokračujíc psychoanalytičkou Vandou Hybnerovou, která nápadně připomíná matku Leonarda v Teorii velkého třesku, a konče Václavem Postráneckým, který se podivně snaží zpopularizovat kolovou, by tento film byl o poznání lepší. Avšak svěží letní záběry vcelku potěší oko diváka, zvlášť v dnešní době, kdy je prakticky nemožné jet kamkoli na výlet. Za mě se tedy jedná o pohodovou záležitost na sobotní odpoledne, kdy si chce člověk odpočinout od náročného týdne. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola má parta debilů mobil v ruce a to je celé. Připadá mi, že scénář napsal člověk, který na tuto tupou premisu nabaloval ala vtipné situace. Trio hlavních hrdinu je naprosto hrůzostrašné a každého z nich bych okamžitě poslali do ústavu na lobotomii. Kvituji pouze dívky, které aspoň nahé tajtrlikují ve vodě a jejich hláškující trenér v podání Pavla Nečase. Asi jsem měl dobrou náladu, neboť mě pár momentů dokázalo pobavit (včetně idiota, který se nahlas tlemil na celé kino při každé trapné scéně) a přece jen je to o něco lepší, než trapné Troškovy filmy. Kdo čeká komedii na vlně Snowborďáků, Rafťáků, tak rychle vystřízliví......3/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ále ono to není zase tak hrozné. Prostě další vyletněná komedie, která se tentokráte strefuje do dnešních teenagerů žijících ve virtuálním světě. Vlastně je to jen cyklovýlet po malebné krajině a neméně malebných vesničkách, při níž sem tam někdo utrousí nějaký ten fórek. Jo, někdy je to trapné a šablonovité, ale dá se u toho zasmát a víc ani nechci. Vágnerová k sežrání, Nečas si jede to svoje a díky Bohu za to a party kluků a holek jsou úplně v pohodě. 65% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Skalní útvar zachycený v závěru filmu je takzvaná Míchova skála na Javořicku. (Foibos)
  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)
  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama