Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie pro všechny a nikoho je určena pro mladé, ale druh humoru je spíše pro starší generaci milovníky lidových taškařic. Chybí hlavní hrdina a ústřední úhel pohledu. Obsahově je prázdný Okázalá polopatická expozice na začátku, navíc postavy se v průběhu vůbec nezmění. Dle kolečka jsou nekorektní, ale jsou spíše amorální. Naleštěné letecké záběry kontrastují s obsahovou prázdnotou. Produkt placement ani není zakrývá, protože nemá obalový materiál situačního humoru. Postavy mimoňských výrostků jsou k smíchu snad každému. Celkově odpad. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nebylo to žádné peklo a ani film, ze kterého by mě krváceli oči. Ale o dobrý film nejde a já moc dobře vím koho je to vina. Scénárista Petr Kolečko má zvláštní pohled na svět, a podle něho tvoří postavy a zápletky. V jeho světě je normální buranství, předsudky, nevysvětlitelná lidská hloupost a zvraty, které nelze chápat(konec s oidipovým komplexem). Film by sám osobě byl celkem neurážející, protože má slušný vizuál, pár herců co se snaží, několik vtipů se povedlo. Nicméně jakmile některé postavy promluví, a nebo se je snažíme alespoň trochu pochopit, tak je to nekoukatelné a místy docela urážející. A i ta poměrně "krátká" stopáž se začne zdát dlouhá. Ten film mohl být o dost lepší, ale to by ho musel napsat někdo jiný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od prvního kilometru jedou Bajkeři spolu nanicovatými panici a eskapádami Rendyho a Klína gruppetto. V sérii defektů humoru a spadlých řetězů děje občas pomůže ze servisního vozu Kolečkův sportovní joke, ale jinak je to obří krize, při které si řidič sběrného autobusu užívá se sadismem ředitele Cobrama Mišíkovo herecké trápení. A já se při jeho závěrečné „sexuální“ scéně s Vágnerovou vyblil do bidonu.. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, na jakém filmu byl zbytek zdejších uživatelů, že dávají tak nízké hodnocení, ale proti gustu... Je možné, že se mi tahle komedie prostě jenom trefila do divácké nálady, ale ukamenujte mě - já se fakt bavila a po dlouhé době si myslím, že jde o opravdu dobrou českou komedii. S přítelem jsme se smáli od začátku do konce a chlámal se i zbytek kinosálu. Na film jsem šla s dost smíšeným očekáváním, protože nenávidím Mišíka, ale jinak mám ráda zbytek obsazených herců. Nesmíte od toho čekat žádné převratné filmařské umění a neříkám - konec byl tragický přeplácaný pathos a kýč, ale jinak... jsem se prostě bavila a některé hlášky byly vážně na roztrhání bránice. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Během natáčení koupací scény v lomu bylo jen 15 stupňů. Lom se nachází u obce Čenkov. (Duoscop)
  • Vo filme sa objaví nočný záber na hrad Landštejn, ako aj záber na Klášter paulánů u kostela Nejsvětější Trojice. Oba objekty patria k najkrajším historickým pamiatkam prírodného parku nazývaného tiež "Česká Kanada". (PinkButterfl)
  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama