Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Virginia, rok 1619: Britská kolonie Jamestown vznikla na zdánlivém okraji světa. Dvanáct let ji obývali pouze muži. Nyní se však otřese v základech, neboť sem do této nádherné divočiny dorazí první ženy, včetně Alice, Verity a Jocelyn. Ihned po jejich rušivém příjezdu se začnou odvíjet příběhy o lásce, touze, moci a přežití. Přestože milostné trojúhelníky, hořká nevraživost a lítá konkurence zapříčiní mezi usedlíky konflikt, spojí je na závěr společná vůle přežít a prosperovat v novém životě. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele NikiVai k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2017) (S01) 

Mě tohle baví, odpočinkový seriál z dob osidlování Ameriky. Nehledám v tom žádnou hloubku ani historická fakta. Sleduji jen osudy tří žen dovezených sem z Anglie, aby se provdaly za muže, kteří si je koupili. Ani jedna není ze svého budoucího chotě zrovna odvázaná. Ale co jim v tomhle mužském světě zbývá? Sebrat sílu a přežít. ()

Série 2 (2018) (S02) 

V druhé série se dostává více ke slovu i problematika bílý vs rudý muž. A na tabákové plantáže jsou přivlečeni afričtí otroci. Seriál tak kromě romantické linie dostává i něco navíc, trochu víc naturelu. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Třetí série už mne moc nebavila. Do kolonie přišli malí chlapci na nucené práce, tudíž přibylo pár dalších postav. Jedna hlavní postava odchází zpět do Anglie. A ve Virginii je to samý mocenský boj. Víc mi seriál vyhovoval, když byl věnovaný osobním problémům jednotlivých postav a jejich sžívání se mezi sebou i s novým prostředím. ()

Reklama

Reklama