Reklama

Reklama

Pravá tvár

(seriál)
Trailer

Epizody(16)

Obsahy(1)

Po nečakanej rodinnej tragédii sa mladá Vika (Monika Horváthová) sťahuje z malého mesta na Orave do Bratislavy. Vpred ju ženie nielen chuť zmeniť svoj život, no hlavne silný záväzok a túžba po pomste. Vďaka svojej bezprostrednej povahe, ráznemu vystupovaniu a nonkonformnému správaniu sa veľmi rýchlo spriatelí s mnohými svojráznymi ľuďmi. Excentrický kaderník Yvann (Juraj Hrčka), u ktorého sa zamestná, extravagantná dôchodkyňa Kamila (Anna Javorková) s bizarnými koníčkami a uletená Saša (Dáša Šarközyová), ktorá vie veštiť z vlasov, sa stanú jej najbližšími priateľmi. A jedného dňa stretne toho pravého - pána Dokonalého. Akurát v tej chvíli ešte netuší, že jej vyvolený je zároveň jej najväčší nepriateľ. Jednoducho za zamilovala do nesprávneho muža. Do svojho nepriateľa, ktorému sa chce pomstiť. Čo zvíťazí? Srdce alebo rozum? A čo ak je pravda niekde úplne inde? Pre všetkých to bude životná skúška, pri ktorej každý napokon odhalí svoju skutočnú tvár. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (17)

Pravá tvár (2017) 

Slovenský seriál, který začne něco jako drama se solidní zápletkou a skončí jako klasická vztahová telenovela. Přesto je tento seriál o třídu lepší než ateliérové vztahové pásově vyráběné seriály, protože: 1) solidní námět ikdyž ty kotrmelce od pomsty "vrahovi" své sestry do zamilování se do něj byly hodně naivní 2) způsob vyprávění - celkem to šlape a drží to s ohledem na daný žánr diváka v pozornosti také díky zajímavým souběžným dějovým linkám ( až na tu iritující s dámou převlečenou do homeless ) 3) sympatické obsazení, Moniku Horváthovou jsem si zapamatoval z Celebrity s.r.o. sice polovinu času hrála, že nehrála, ale polovinu času řekněme solidní výkon, charismatický Geišberg se neztratil , ale největší objev a nejpřirozenější herecký výkon se mi líbil u Dáši Mamba Šarközyové. To byl uragán a energie v uvěřitelném balení a hezky se na ní kouká. 4) každý díl má dva tři mikrodialogy, které jsou úderné, přesné a zábavné a převyšují běžnou produkci. 5) točilo se i v exteriérech, takže to je vždycky plus. ()

Rozhodnutie (2017) (E01) 

Na displeji mobilu je napsáno SESTRA... takže volá asi sestra, trochu nelogické stejně jako přestřelený motiv, že sestra jede do Bratislavy pomstít sebevraždu sestry a je schopná zastřelit typa, který má její sestru na svědomí. Navzdory tomu to nebylo v rámci žánru špatné . ()

Čierna labuť (2017) (E02) 

Běží to celkem dobře nad mé očekávání nějaké studiové telenovely s hloupými dialogy. ()

Pravá tvár (2017) (E03) 

Jana Labajová v sexy prádle .. the best of tohoto dílu. ()

Výpoveď (2017) (E04) 

Trochu to ztrácí tempo, ale živelnost tomu dodává energická Dáša Mamba Šarközyová. Zatím herečka s největší energií. ()

Kolotoč (2017) (E05) 

Zásadní otázka: Kde se kupuje labuť? ()

Únos (2017) (E06) 

Únos byl regulérně i vtipný. Jako divákovi mi nepřijde uvěřitelná otočka Moniky Horváthové, která v prvním díle chce zabít s pistolí gaunera, který dohnal sestru k sebevraždě a v tomto jde na oběd jeho rodičů jako zamilovaná holka. Ale jinak to celkově v rámci žánru jede svižně a poutá to pozornost. Teď asi nejvíc linka Richarda Autnera, který si chystá dvě svatby. ()

Plány (2017) (E07) 

Linka Autnera a jeho nevěst dominuje jako nejzajímavější. ()

Prekvapenie (2017) (E08) 

Trochu to ztrácí tempo. ()

Začiatok (2017) (E09) 

Nástup Martina Mňahončáka ve velkém stylu - trochu to rozhejbal ty usínající dialogy. Pobavilo. ()

Zhlboka (2017) (E10) 

Naštvaná Mamba - asi nejlepší herečka v seriálu. ()

Prebudenie (2017) (E11) 

Hlavní hrdinka prožívá vztahovou kocovinu po noci s Mňahončákem. Mamba stále nezvěstná. ()

Tabula rasa (2017) (E12) 

Teď už to běží jako telenovela. ()

Kto do teba (2017) (E13) 

Geišberk bez paměti vyhazuje Horváthovou, ale nejzábavnější je Rišo Autner napálený dvěma blondýnama. ()

Čo zostane (2017) (E14) 

... dokonce dramatická smrt jedné z hrdinek, ale nejzábavnější byla manželka Mňahončáka. ()

Pravda (2017) (E15) 

To nevypadá na happyend, Geišberk fuč ve Švýcarsku a Horváthová postřelená. ()

Nová nádej (2017) (E16) 

... ale jo, je tam happy end. ()

Reklama

Reklama