Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě praštila do očí reklama a i během filmu se tomu nedalo vyhnout. Dobře, chápu, že se film musí zaplatit a české filmy, komedie zvlášť, již moc našinců do kina nenalákají. Zahráno to bylo dobře, nicméně obsah vnímám jako velkou bídu. Snaha o vtip a nadsázku mě nijak nenadchla, a to už jen proto, že jsem se neubránila srovnáním se Zájezdem, kde mě námět vesměs neuskutečněných sexuálních námluv mezi Účastníky na přímořské dovolené pobavil, tady ale ne. Spíše to hraničilo až s trapností. Jakmile se zde zjevil Marek Vašut jako obstarožní lovec žen, tak mě málem kleplo. Chudák za to nemůže, ale jíst se musí, tak tu roli prostě vzal. Jediné, co mě bavilo a díky komu jsem vydržela až do konce, byla Anička Polívková. Její role sice byla jak přes kopírák Jolany ze zmíněných Účastníků zájezdu, ale jsem za to vděčná. Líbí se mi v nich její nadhled a noblesní humor. To mě moc baví. 2,5* ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když si parta filmařů chce udělat dovolenou na horách, ale musí během ní splácat film, aby se jim zaplatila. Trapné a mizerně zahrané. Ty tři hlavní nány nás mají zajímat a máme jim snad dokonce fandit? No ale nebudu lhát - asi dvakrát jsem se zasmál, což bych u takovéhoto lejna nečekal, proto dávám alespoň hvězdičku. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, dějově to je o tom, jak tři holky jedou do Špindlu si zašukat a když přijedou na tu chatu, potkávají lidi, kteří chtějí to samé, ale nijak propojené to není. Objeví se tu spousta zbytečných postav, několik vedlejších, které se zjeví na začátku a pak se zjeví na konci, kde úplnou náhodou dostanou významnější roli. Ono vlastně se tady hodně věcí stane úplnou náhodou. Do toho je tu tuna trapného humoru a trapných a zbytečných scén. Výborně. Jo, a Špindl je české Las Vegas. To tady nebudu rozebírat, ale na celém tom filmu je jedna věc strašně zvláštní. I přes to, že to je celé úplně o ničem a je to trapné, i tak nemůžu říct, že by se mi ten film kdekoliv zdál nudný. Což se mi k tomu, jaké tu jsou mínusy, zdá absolutně nemožné, ale ono to tak bylo. Já fakt nemůžu říct, že bych se někde nudil a nechápu, čím to je. Ono natočit poutavě film, který je o ničem je strašně těžké a vzhledem k tomu, že to natočil Cieslar, kterého nemám rád... No, nakonec to je na slabé 2*, přestože to samo o sobě za moc nestojí. Ale kdybych dal míň, cítil bych, že jsem to podhodnotil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak mám takovou komedii hodnotit? Přiznám se, že po shlédnutí tohoto filmu, bych hrozně rád znal názor všech těch herců, kteří se na filmu podíleli. Přišlo mi, jak kdyby jich ve filmu bylo půl portfolia co český film může nabídnout. Na jednu stranu si to odkazuje na vánoční komedie tipu S tebou mě baví svět, ale na stranu druhou to této komedii nesahá ani po kotníky. Jenže problém je, že momenty to dobrý má a tak jsem to vlastně shlédnul se zaujetím a ani se u toho zase tak pitomě nemusel ksichtit. Jenže problém u těchto komedií je ten, že zatímco k těm starým se vracím proto, že mi pořád přijdou zábavné, tak u této se směju, protože mi je jasný, že to v našem rybníčku mohlo být daleko…daleko horší. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[Viděno na předpremiéře ve Špindlerově Mlýně] Upřímně jsem asi čekal větší sračku. Ve výsledku je to jen další vychcanej film, který ani není nikterak vtipný nebo zajímavý. Něco jako Snowborďáci akorát místo pro nadržený puberťáky to je pro starý babky. Starý v ohledu nějak cca 40 let, ty který moc nemají sexuální partnery, kterým by v těle kolovala krev a tak se drží na baterkách. Příběh se houpe tak nějak do nikam a už hnedka je vám skoro jasné jak to celé skončí vlastně. Primárně je to zase jenom další blbá propagace krásného horského města jako na zimní pražskou osadu pro zazobaný blbečky. Viděno dennodenně za vás. Ale to už je jiný prohnilý příběh. Upřímně mnohem prohnilejší než tento. Padesátka duel o nejdebilnější a nejlepší film ze Špindlu za poslední roky docela vyhrála. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama